Stmkey
0

Welke LED lamp heb ik nodig?

Als u online op zoek bent naar LED lampen dan kunt u wellicht door de bomen het bos niet zien. Er is namelijk zoveel keuze, maar welke LED lamp voldoet eigenlijk aan al uw eisen en wensen? In deze blog leggen we dit aan u uit.

Fitting en watt

Als u een kijkje neemt bij Ledlampenkopen.nu dan ziet u dat er een uitgebreid assortiment is met LED lampen. Maar welke LED lamp heeft u eigenlijk nodig? Allereerst wordt er een onderscheid gemaakt tussen de fitting. Er is namelijk een verschil tussen E14 en E27. Daarnaast zijn er lampen in diverse watt eenheden verkrijgbaar. Hoe hoger de watt hoe meer vermogen de lamp heeft.

Dimlicht

Daarnaast bestaan er LED lampen die u kunt dimmen en niet. Wilt u sfeer creëren in uw huis? Dan raden we u aan om een LED lamp te kopen met dimlicht. Dit is handig doordat u zo zelf kunt instellen hoe fel u het licht wilt hebben. Daarnaast kunt u bij Ledlampenkopen.nu lampen bestellen in diverse kleuren. Wilt u warm wit, extra warm wit of RGB? Het kan allemaal!

IP waarden

Daarbij is het ook slim om te letten op de IP waarden. Een IP waarde geeft aan in welke mate een lamp is beschermd tegen voorwerpen, stof en vocht. Het eerste cijfer staat altijd voor de bescherming tegen het binnendringen van voorwerpen en stof. Het tweede cijfer staat voor de bescherming tegen water. Let hier dus goed op als u een aankoop doet.

Vragen?

Komt u er alleen niet uit? En heeft u dus nog vragen over welke LED lamp u precies nodig heeft? Neem dan contact op met Ledlampenkopen.nu en de specialisten helpen u graag verder.

http://www.ledlampenkopen.nu