STM key
Image default
Shopping / Home and Garden

spiegel op maat

Geen standaard spiegel

Een spiegel kan natuurlijk kant en klaar besteld of bij de Ikea uit het magazijn getrokken worden. In sommige gevallen is het echter beter om een spiegel op maat in huis te halen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn bij het realiseren van een spiegelmuur, die u met een bepaald aantal spiegels zo groot kan maken als u zelf wilt. Ook in kledingwinkels of bij de opticien is het handig spiegels in een bepaalde maat of soort op te hangen. Maar waar vindt u deze spiegels? Bij een gespecialiseerd bedrijf als Glasgigant kunt u heel gemakkelijk een spiegel op maat bestellen.

Een bijzondere spiegelmuur

Een spiegelmuur is een hartstikke leuk idee voor wie een grote muur in huis overheeft. U kunt ervoor kiezen om deze heel strak te maken, door vierkante of rechthoekige spiegels in dezelfde maat strak aan elkaar aan de muur te bevestigen. U kunt de spiegel zo groot maken als u zelf wil, door spiegels toe te voegen. Zo kunt u ook de hele muur bedekken. Een uitstekend idee voor iemand die een lege muur heeft, in zichzelf graag van top tot teen in de spiegel ziet, en van alle kanten. Een aantal ronde spiegels of spiegeltjes ophangen geeft een iets speelser effect. Wel kan dit nog steeds heel strak zijn, wanneer de spiegels in rechte rijen worden opgehangen. Helemaal speels wordt het met spiegels in alle soorten en maten, door elkaar heen of in een bepaald patroon op te hangen. Een eyecatcher in elke gang of kamer.

Spiegels in winkels

Ook veel winkels maken gebruik van spiegels op maat. Zij willen natuurlijk dat de spiegel precies in de pashokjes past, of op de zuil in de winkel Ook bij bijvoorbeeld een opticien vindt u spiegels op maat, zoals een strook. Maar waar vinden deze ondernemers zo’n spiegel op maat? 

In veel gevallen bij een gespecialiseerd glasbedrijf. Daar kunnen ze niet alleen heel gemakkelijk glas op maat snijden, maar ook spiegels. Een voorbeeld van zo’n bedrijf is Glasgigant. Daar kunt u kiezen tussen een groot aantal verschillende spiegels. Naast de standaard zilveren exemplaren kunt u ook kiezen voor spiegels met een grijze tint, die iets donkerder zijn dan de standaard. Heel geschikt voor decoratie, bijvoorbeeld op een spiegelmuur. Voor spiegels met een bronstint geldt hetzelfde: deze zijn heel sfeervol en warm.

https://www.glasgigant.nl/info/spiegel-op-maat-bestellen