STM key
Image default
Shopping / Home and Garden

De ideale wintercombinatie met MelanO Vivid & Twisted

MelanO sieraden in de winter

De dagen worden korten en de temperatuur wordt lager. Het wordt winter. De outfits veranderen van zomers luchtig naar winters warm. Net zoals de kleuren van de kleding in de meeste garderobes ook veranderen. Lichte tinten worden vervangen door donkere kleuren. Hoe pas je jouw sieraden hierop aan? MelanO biedt met haar unieke sieradenconcept legio mogelijkheden om stijlvolle combinaties te maken die passen bij een winterse outfit. Van de kleur van het basissieraad, zoals de ring, tot en met de gekleurde MelanO zettingen, meddy’s en balletjes die in vele winterse tinten verkrijgbaar zijn. Met de sieraden van MelanO kun je alle kanten op, zo zal blijken als we dieper in de collecties duiken van MelanO Twisted en MelanO vivid

Met MelanO Twisted de ultieme winterse combinatie

Om te beginnen kies je jouw basiskleur voor de sieraden die je graag wil combineren met je winteroutfit. We adviseren hierbij uit te kijken naar de warmere kleuren, zoals rosé goud of rood goud. Zilver kan ook,  maar bedenk dat zilver kleurige sieraden wat koeler overkomen en dat is nou net wat je in de winter wilt voorkomen. Stel je kiest voor een ring en een hanger uit de MelanO Twisted collectie, kies dan voor een brede variant of een variant waarbij je meerdere zettingen kunt combineren. De MelanO Twisted collectie biedt hier legio mogelijkheden toe. Zoals bijvoorbeeld de MR 5050 MelanO Twisted ringen en hanger. Met deze 5-zettingen ring en hanger geef je body aan je outfit en ook dat geeft een mooi effect in de winter. Vervolgens kies je warme tinten, zoals bruine parels of zirkonia zettingen in donker groen tinten. Het geheel stijl je af met één felle in het oog springende zetting, zoals bijvoorbeeld een rosé gouden bol-parel met glanzende finish. Een perfecte winterse MelanO Twisted combinatie!

Ook met MelanO Vivid de winter in?

Jazeker, ook met MelanO Vivid sieraden kun je sinds dit jaar hele mooie ‘winterproof’ sieradencombinaties maken. MelanO Vivid is geïntroduceerd vorig jaar zomer met alleen felkleurige resine zettingen waarmee je de MelanO vivid sieraden kon completeren, maar sinds een halfjaar is de Vivid collectie uitgebreid met warme zirkonia tinten in de zettingencollectie. Ga ook met de Vivid voor een ring met body. Om dit te creëren kies je het best 2 MelanO Vivid ringen die je compleet maakt met een combinatie van donkere kleurige resin zetting en zirkonia zetting. Zoals je ziet; winters met MelanO Vivid, het is mogelijk!

http://www.sieradenstyle.nl