STM key
Image default
Shopping

Opslagcontainer kopen

Voor dat u een opslagcontainer kopen gaat is het handig om eerst te weten wat is een demontabele opslagcontainer? Wat zijn de mogelijkheden? Waarom is zelfbouw de beste optie?

 

Wat is een demontabele opslagcontainer

Een demontabele container is een container die u makkelijk binnen 15 minuten helemaal kunt monteren zonder gebruik zijn gereedschap. Dit mede mogelijk gemaakt door de verschillende componenten en de schuifsystemen. Dit maakt het erg makkelijk om de opslagcontainer te verplaatsen naar plekken die normaal gesproken lastig te bereiken zijn. Deze container is eigenlijk een aangepast zeecontainer die ideaal is gemaakt voor het gebruiken als opslagcontainer op het vaste land. De opslagcontainer kopen kan in allerlei verschillende afmetingen. De kleinste afmeting is 2×2 en de grootste afmeting is 6×2 natuurlijk kunnen de container ook aan elkaar worden gedemonteerd dit maakt het mogelijk om ook een 6×4 te maken.

 

Wat zijn de mogelijkheden

De eerste mogelijkheid die ik met u ga bespreken is de mogelijkheid als fietsenstalling of motorstalling. Iedereen zonder een schuur in de tuin herkent het wel. De fietsen staan buiten en het gaat vannacht regenen hoe houd je nou de fietsen droog. Met de demontabele opslagcontainer van zelfbouw container kunt u makkelijk u fietsen veilig en beschermd op bergen. Deze opslagcontainer kan makkelijk verplaats worden of gedemonteerd worden als er geen gebruik meer van gemaakt te worden. Natuurlijk kunt u ook uw motor in deze opslagcontainer plaatsen wanneer uw gebruik maakt van de dubbele deur optie en een oprij plaat heeft. Wanneer u uw motor in de materiaalcontainer zet zal deze veilig opgeborgen staan tegen weer en wind.

 

De twee mogelijkheid van de opslagcontainer is natuurlijk het bewaren van spullen. Maar wat kunt u nou precies bewaren wanneer u de opslagcontainer kopen gaat. Meestal wordt deze container verkocht om tuinspullen zoals tuinkussens, tuinmeubels en tuingereedschap veilig en beschermd te bewaren, maar tegenwoordig zien we steeds vaker dat ook andere spullen zoals verhuisdozen, kleding en oude spullen zoals een naaimachine worden bewaard. Dit is ook een reden waarom u een opslagcontainer kopen gaat.

 

Alle opslagcontainers van zelfbouwcontainer zijn demontabel

Een opslagcontainer demontabel is een container die makkelijk weer in en uit elkaar kan worden gehaald. Door het handige klik en schuif mechanisme van de opslag containers van zelfbouwcontainer kunnen alle containers binnen ongeveer 15 minuten worden opgezet. Bij de grotere containers als de zeecontainer met een afmeting van 6×2 zal de installatie tijd wat langer duren, dit komt door de zwaardere panelen van deze grotere containers. Bij elke bestelde container zal er een team jonge jongen klaarstaan om u te helpen bij het installeren van een opslagcontainer.

 

Een tweedehands opslag container kopen marktplaats

Een goedkopere optie dan het nieuwe kopen van een opslag container is de tweedehands container. Een tweedehands opslagcontainer marktplaats advertentie zal vaak niet u beste optie zijn. Doordat de tweedehands container als een tijdje in gebruik is zal vaak de antiroest garantie van de container al over zijn. Dit betekent dat u eerder roest zal verwachten dan bij een nieuwe container van zelfbouwcontainer. Bij zelfbouwcontainer krijgt u standaard bij elke container 2 jaar antiroest garantie, dit komt door de hoge kwaliteit Bos-opslagcontainers die worden verkocht. Deze containers hebben de meeste keurmerken in de hele container industrie. Gemaakt in Duitsland van het beste staal dat er maar is.

 

Wat kunt u allemaal met een opslagcontainer

De naam verklapt het eigenlijk al, een opslagcontainer is een container die voornamelijk wordt gebruikt voor het opslaan van goederen. Met een opslagcontainer kunnen er ook veel goederen in een keer worden verplaatst. Neem nou eens de zeecontainer van zelfbouwcontainer, deze containers worden gebruikt op vrachtschepen. Dankzij de grote 6×2 afmetingen kunnen er erg veel spullen in deze container worden opgeborgen. Een opslagcontainer kan ook worden gebruikt als bijvoorbeeld woonruimte of werkruimte. Bij zelfbouwcontainer hebben we heel veel verschillende modelmogelijkheden voor alle opslagcontainers en zeecontainers, zodat u de perfecte container naar u smaak kan vormen. Alle containers zijn beschikbaar in 6 verschillende RAL kleuren. Hierdoor kan de gekleurde container mooi passen in u tuin als bijvoorbeeld een tuinhuisje.

 

Waarom zelfbouw container

Wanneer u een opslagcontainer kopen gaat moet u natuurlijk ook een keuze maken in leverancier. maar waarom zou u moeten kiezen voor zelfbouw container. Wat maakt zelfbouw container beter dan de rest. Ten allereerst bied zelfbouw container een laagste prijs garantie bij een opslagcontainer kopen, dit maakt zelfbouwcontainer zeer aantrekkelijk voor mensen die niet te veel geld uit willen geven aan zo’n opslagcontainer. Het tweede voordeel van zelfbouw container is dat alle containers te verkrijgen zijn in alle ral kleuren, dit zorgt ervoor dat de container perfect past in uw tuin stijl. Daarbij komt ook een anti roest garantie van 5 jaar.

 

Contact

Bent u geïnteresseerd in een opslagcontainer kopen of misschien een opslagcontainer huren dan kunt u altijd contact met ons opnemen via info@zelfbouwcontainer.nl, ook mag u altijd even bellen voor eventuele vragen naar 085-0685590 of kom even langs de Warmoeziersweg 20 in Bergschenhoek als u geïnteresseerd bent in een opslagcontainer kopen. Bij zelfbouw container profiteert u van de laagste prijs garantie, dus twijfel niet te lang.