STM key
Image default
Shopping

Materiaalcontainer kopen? Dat doet u bij ons!

Wilt u graag een materiaalcontainer kopen omdat u behoefte heet aan een extra opslagplek op uw bouwplaats of in uw tuin? Dat kan natuurlijk bij ons van zelfbouwcontainer! Wij van zelfbouwcontainer helpen u graag met het vinden van de materiaalcontainer die past bij uw behoeften. Dit doen wij door middel van het bieden van een goed overzicht van alle producten op onze websites! Wij hebben onze containers netjes voor u geordend. Wanneer u klikt op de container leest u naast een korte beschrijving de specificaties van de betreffende container. Op deze manier kunt u de materiaal container kopen die perfect aansluit bij uw behoeften.

 

Zelfbouw container

Een andere benaming voor een materiaalcontainer is een zelfbouwcontainer. Wij van zelfbouwcontainer bieden u een uitgebreid assortiment aan. Zelfbouw containers van verschillende afmetingen, in verschillende kleuren en diverse mogelijkheden voor wat betreft het plaatsen van deuren. Een materiaalcontainer kopen gaat dus heel gemakkelijk bij ons. Wij leveren onze containers binnen heel Europa, dus mocht u bijvoorbeeld uit België komen, dan is dit zeker geen probleem! Wij bezorgen uw zelfbouw container op uw bouwterrein of privéterrein. De zelfbouwcontainer komt aan als plat pakket. U kunt ervoor kiezen deze zelfbouw container zelf te monteren. Dit duurt met 2 personen ongeveer 10 minuten. Besteedt u dit liever uit, dan kunnen wij van zelfbouwcontainer, de container ook voor u opbouwen. Voor meer details bezoek de site van zelfbouwcontainer!

 

Metalen opslag container

Onze zelfbouw container is een metalen opslag container die goed bruikbaar is om extra opslagruimte voor zowel bedrijven als particulieren te realiseren. De metalen opslag container is gemaakt van staal en maar liefst 0,8 mm gegalvaniseerd.

 

 

Snelbouw container kopen

Wanneer er gesproken wordt over een snelbouw container kopen, wordt er ook gesproken over een materiaalcontainer kopen. Materiaalcontainer en snelbouwcontainer zijn namelijk synoniemen van elkaar en kunnen dus alle twee gebruikt worden voor het omschrijven van onze prachtige, demontabele containers. Het voordeel van onze demontabele containers, is dat deze op elk gewenst moment makkelijk kunnen worden afgebroken en verplaatst. Dit is zelfs met 2 paar handen al goed te doen en zal ongeveer een kwartier duren. Na het uit elkaar halen van de container kan deze makkelijk verplaatst worden, aangezien de delen niet al te veel wegen. Wanneer u dus op zoek bent naar een makkelijk verplaatsbare container, dan kunt u deze materiaalcontainer kopen op zelfbouwcontainer.

 

 

Gebruik ze overal en voor alles

Heb je een tijdelijke opslagruimte nodig? Dan zijn de containers van zelfbouwcontainer de ideale oplossing! De materiaalcontainers kunnen als opslagruimte gebruikt worden tijdens een verhuizing of verbouwing. Deze containers zijn allemaal vergunningsvrij, waardoor je ze voor een langere periode op je eigen terrein kan zetten. Hierdoor kan de opslagcontainer dienen voor andere doelstellingen.  Mocht u hem buiten uw eigen terrein zetten, zal hier eerst toestemming voor gevraagd moeten worden. Niet aan zelfbouwcontainer natuurlijk, maar aan de gemeente van uw stad.

 

Kleine materiaalcontainer kopen, grote materiaalcontainer kopen.

Materiaalcontainers hoeven niet groot te zijn. Zo zijn er kleinere varianten voor bijvoorbeeld in de tuin of voortuin, maar ook grotere varianten. De maten lopen van 2×2 tot 6×2. Natuurlijk zijn ze ook groter verkrijgbaar! Er is namelijk ook een 10ft container en een 20ft container op voorraad.

Doordat de containers demontabel zijn, is het mogelijk om meerdere panelen te plaatsen of meerdere deuren. Zo kan een materiaalcontainer meerdere deuren hebben aan de zijkant of voorkant. Kleine containers of grote, ze zijn ook allemaal waterdicht en voorzien van luchtgaten! Dit zal ervoor zorgen dat geen vocht ontstaat binnen in de container.

 

Laagste prijsgarantie.

Gegarandeerd is er bij zelfbouwcontainer de laagste prijsgarantie. Waar ervoor betaald wordt zijn 6 panelen die bestaan uit: een vloer, dak en uiteraard de muren. Waarom het bij zelfbouwcontainer goedkoop is, komt doordat de materiaalcontainers demontabel zijn. De panelen kunnen makkelijker vervoerd worden, waardoor de transportkosten dus reuze meevallen. Ook is het in elkaar zetten van de container geen moeilijke klus, wat ervoor zorgt dat er veel tijd en geld bespaard wordt.

 

Huren ook een optie.

Een materiaalcontainer kopen kan dus heel handig zijn, maar mocht je een materiaalcontainer nodig hebben en is het tijdelijk, dan zou je er ook een kunnen huren. Dit kan al vanaf 6 maanden! De voordelen hiervan kunnen zijn dat er veel tijd bespaard wordt, doordat de container niet meer verkocht hoeft te worden. De container wordt aan het einde van de huurperiode weer opgehaald en er hoeft verder niks meer gedaan te worden!

 

Interesse? Bestel snel!

Heeft dit uw interesse gewekt en wilt u een materiaalcontainer kopen? Dat kan op zelfbouwcontainer! Wilt u ons containeraanbod met eigen ogen komen bekijken, dan nodigen we u van harte uit om bij ons langs te komen in Bergschenhoek aan de Warmoeziersweg 20. Via de volgende telefoonnummers kunt u ons bereiken: 085-065590 / 010-5220544. U kunt ook contact opnemen via de mail. Stuur uw mail naar info@zelfbouwcontainer.nl

Wij bieden u de laagste prijsgarantie en 2 jaar anti-roest garantie wanneer u besluit uw eigen container te bestellen. U krijgt 5 jaar garantie wanneer u uw container in uw persoonlijke kleur laat poeder coaten! Via de website kunt u een offerte aanvragen.