STM key
Image default
Offers

Een deurmat op maat bestel je bij A&D Logomat B.V.

Deurmatten zijn er in allerlei soorten en maten, maar wilt u echt iets specifieks, dan kiest u voor een deurmat op maat. Deze komt niet van een kant-en-klare rol af maar wordt specifiek voor u bedrukt. U kunt er bijvoorbeeld tekst op drukken of uw eigen ontwerp. Wat wij meestal zien is dat de deurmat met het bedrijfslogo wordt bedrukt. Dit doet dan al gauw denken dat het alleen maar voor bedrijven beschikbaar is maar niets is minder waar! A&D Logomat legt het u uit in dit artikel.

Ook particulieren kunnen een deurmat op maat bestellen.

Want waarom ook niet? Wilt u ook een prachtige deurmat op maat bestellen? Dat kan! U kunt ons een ontwerp aanleveren of wij maken voor u een ontwerp naar aanleiding van uw wensen. Het voordeel is niet alleen een hele bijzondere deurmat, maar ook de topkwaliteit die wij leveren! Dit zorgt ervoor dat u, net als bedrijven, kunt genieten van premium kwaliteit. Uw deurmat wordt verder perfect op maat gesneden zodat u het zelfs in de vloer gezonken kunt leggen. 

Wat zijn de voordelen?

De deurmat is kleurvast en u kunt deze prima veelvuldig wassen! Dit zeggen wij natuurlijk alleen over de deurmatten van A&D Logomat B.V. Wij zeggen niets over de kwaliteit van andere deurmat leveranciers. Wij weten wat we leveren. Daarnaast is een groot voordeel dat vuil en vocht buiten blijft. Heeft u de ruimte? Maak de mat dan minimaal twee meter diep zodat beide voeten op de mat belanden. Zo behoud u een schone entree door middel van de vuil- en vochtopname door de mat.

Een andere vorm mat?

Vaak denken mensen dat een mat vierkant moet zijn maar dat hoeft helemaal niet! Althans niet als het aan ons ligt. Liever geen vierkante mat maar iets bijzonders? Ook dat is mogelijk bij A&D Logomat B.V.. U kunt zelfs ronde matten bestellen! U noemt het maar, wij voorzien erin. Een ronde mat kan leuk zijn in de woonkamer of slaapkamer. Een deurmat is wegens de vorm van de entree wel bijna altijd vierkant. In enkele gevallen, zoals bij een draaideur, is de mat rond en ook dit kunnen wij leveren!

 

U gebruikt de deurmat voor promotionele doeleinden?

 Op zoek naar een deurmat op maat die meer een promotionele functie heeft? Ook daar kunnen wij in voorzien. De vocht- en vuilopname functie is dan wel wat minder maar de mat is daarentegen helemaal in full-color te bedrukken. Dit betekent dat u complete foto’s kunt laten bedrukken op de mat. Wij zien dat dit soort matten op maat meestal besteld worden voor tijdens beursen en evenementen. We praten hier dus over een hele andere soort mat kwaliteit dan de deurmat op maat voor uw bedrijf. U kunt zich hierover laten informeren bij een van onze medewerkers.

 

Wij leveren nog veel meer deurmatten op maat

 Niet alleen deurmatten en promotiematten, ook barmatten, grindmatten, spaghettimatten, borstelmatten etc. etc. kunnen wij leveren op maat. Niet alleen letter op de centimeter maar ook op maat bedrukt. Wij leveren standaard premium kwaliteit zodat u nog lang van uw mat kunt genieten. Uw mat vervaagd niet of nauwelijks na veelvuldig wassen door de hoogwaardige kwaliteit druktechniek.

  

 

 

 

https://www.adlogomat.nl/deurmat/deurmat-op-maat