STM key
Image default
Shopping / Home and Garden

Timmer Installaties – Elektricien in Ede

Heeft u een elektricien nodig in Ede? Kom dan eens langs bij Timmer Installaties! Wij zijn uw elektricien in Ede, een bedrijf met zeer ervaren en vakkundige elektriciens die vooral werkzaam zijn in Ede en omgeving. We zijn uitsluitend bezig met elektrotechniek, en doordat we zo gespecialiseerd zijn, beheersen we alle kneepjes van het vak tot in de details. Om even een beeld te geven van onze diensten, we zijn in staat om groepenkasten, elektrische leidingen en stopcontacten aan te leggen of renoveren, elektra in ‘natte’ ruimtes aan te leggen of aan te passen, een zonnebank aan te sluiten of tuinverlichting te regelen en tot slot zijn we er altijd voor hulp bij storingen. 

Elektricien in Ede van alles

Wij van Timmer Installaties zijn dus eigenlijk elektriciens in Ede van alles, we kunnen een heleboel verschillende klussen over elektra voor u oplossen en of regelen. Uiteraard zorgen we ervoor dat dit op een veilige en nauwkeurige manier voor u wordt geregeld. En daarbij zorgen we ervoor dat we bij iedere klus dat de elektrische installaties waar we mee werken voldoen aan de wettelijke gestelde veiligheidseisen. U zult daardoor nooit in de problemen komen. We staan klaar voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Bij ons maakt het niet uit, zolang u elektra heeft waar we mee kunnen werken!

Uitstekende service

Wanneer u ons in dienst neemt, kunt u ervan uitgaan dat we u een uitstekende service kunnen bezorgen. Wij voorzien elektrische installaties in Ede en omgeving in de breedste zin van het woord. U kunt bijvoorbeeld van ons domotica krijgen als particuliere klant, maar het is ook mogelijk om (nood)verlichting te laten installeren in verschillende soorten ruimtes. Er zijn daarnaast nog andere dingen die we voor u kunnen betekenen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om met een verlichtingsplan ervoor te zorgen dat u duurzamer om kunt gaan met de verlichting in uw bedrijfspand! Op deze manier kunt u moeiteloos meewerken aan klimaatbeheersing. Wij vertellen u er graag meer over, en kunnen ook heel veel op dit gebied voor u regelen. 

Meer weten?

Wanneer u meer wilt weten, neem vooral contact met ons op!

Op zoek naar een elektricien in Ede? Klik hier.