STM key
Image default
Shopping / Home and Garden

Loodgieter-apeldoorn.nl voor onderhoud en spoed

Bij loodgieter-apeldoorn.nl kunt u terecht voor spoedklussen, maar ook voor periodiek onderhoud van bijvoorbeeld uw cv-ketel. Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan of plant u direct een afspraak via onze website. 

De diensten van loodgieter-apeldoorn.nl

Bij loodgieter-apeldoorn.nl kunt u terecht voor spoedgevallen, maar ook voor onderhoud aan uw cv-ketel. Bij een spoedgeval kunt u bijvoorbeeld denken aan lekkage. Een lekkage is altijd vervelend en hierbij is het zaak om snel te handelen. Op die manier voorkomt u dat de schade nog groter wordt. In het geval van lekkage kunt u met spoed naar ons bellen en komen wij zo snel mogelijk naar u toe om de lekkage te verhelpen. Wij maken gebruik van diverse technieken om uw lekkage op te sporen, zonder veel gebruik te maken van hak- of breekwerk. Zelfs voor daklekkages kunt u bij ons terecht. 

Onderhoud van uw cv-ketel

Bij de aanschaf van een nieuwe cv-ketel is het belangrijk om u goed te laten adviseren. In veel gevallen is dit namelijk een flinke kostenpost en wilt u natuurlijk wel een ketel die ongeveer 15 jaar meegaat. Bij ons kunt u rekenen op goed advies en vakkundige installatie. Na de installatie is het belangrijk om uw ketel te laten onderhouden. Door het uitvoeren van onderhoud, gaat uw ketel langer mee en blijft deze veilig. Een cv-ketel die niet goed wordt onderhouden is het namelijk mogelijk dat er koolmonoxide ontsnapt, een gevaarlijk gas dat giftig is voor mensen. Laat uw cv-ketel dus installeren door een vakkundige en erkende loodgieter, zoals die van ons! Een nieuwe cv-ketel is vaak niet alleen beter voor uw veiligheid, maar ook voor uw portemonnee. Een nieuwere ketel heeft namelijk een hoger rendement en bespaart uiteindelijk veel meer op uw energiekosten. Het comfort van uw woning wordt daarnaast vergroot, omdat uw woning sneller op temperatuur is. 

Over ons

Kiest u voor de loodgieter in Apeldoorn, dan kiest u voor voordeel. Bij ons bent u verzekerd van zeer scherpe prijzen en snelle hulp bij spoedgevallen. Wij leveren goede service, zijn flexibel en denken graag met u mee. Kijk voor meer informatie op onze website.

Gerelateerde artikelen

Vele soorten kussenhoezen

De ideale wintercombinatie met MelanO Vivid & Twisted

Online deurmat of buitenmat kopen