STM key
Image default
Shopping / Home and Garden

Stoffenmarkten van Stoffencircus in Nederland, België en Duitsland

De stoffenmarkt: hét adres voor de mooiste stoffen

Bent u graag creatief bezig met de naaimachine? Lang vonden veel mensen het zelf maken van kleren ouderwets. Dat is al lang verleden tijd. Logisch, want als je zelf je kleding maakt, wordt het precies zoals je wilt. Je loopt nooit het risico dat iemand anders dezelfde jurk draagt. En kleren maken is ook nog eens heel leuk.

De mooiste stofjes op de stoffenmarkt

Op zoek naar een soepele, exclusieve stof voor een avondjurk? Of juist naar een geruit of gebloemd lapje voor een zacht prijsje om een kinderbloesje van te maken? Van zijde tot voile en van satijn tot katoen: de stoffenmarkt is het juiste adres voor alles rond zelfmaakmode. Ook als u niet precies weet wat u wilt, kunt u lekker rondstruinen en u laten inspireren door al die kramen vol stoffen.

Ook voor hippe accessoires

Naast modieuze stoffen voor kleding, vindt u op de stoffenmarkt ook accessoires om uw nieuwste creatie helemaal af te maken. Zo kunt u er heel goed terecht voor bijvoorbeeld knopen in alle kleuren en formaten, garen, applicaties, ritsen, lint en kant. Misschien hebt u zelf al een geschikt patroon, anders kunt u die ook meteen kopen.

Bijzondere woonstoffen

Hebt u nieuwe gordijnen of vitrage nodig? Of bent u op zoek naar bijzondere meubelstoffen of tafelzeil? Een bezoekje aan een stoffenbeurs en u kunt aan de slag. Als u het niet ziet zitten om zelf grote lappen stof te knippen en te naaien, kunt u uw gordijnen op maat laten maken. Vergeet niet van tevoren de maten goed op te meten. Standhouders kunnen u zo nodig adviseren over hoeveel meter u het beste kunt kopen.

 

Stoffenmarkten: waar en wanneer

Stoffencircus organiseert elk jaar stoffenmarkten in Nederland, België en Duitsland. Deze hebben allemaal een zeer uitgebreid assortiment aan mode- en interieurstoffen en fournituren. Op veel markten zijn meer dan 200 stoffenkramen, dus er is genoeg keus. In Duitsland een stoffmarkt of Höllandischer stoffmarkt bezoeken? Kijk snel op de website voor locatie en tijden.

https://www.stoffencircus.nl/