STM key
Image default
Shopping

De nieuwe demontabele container in kleur is de nieuw hardloper van de markt

Op de container is veel concurrentie, hierbij is nu de nieuwe demontabele container in kleur gekomen. De demontabele container in kleur is de nieuwste snelbouw container. Deze moderne demontabele container in kleur is een Zelfbouwcontainer, dit merk staat garant voor een hoge kwaliteit en een garantie van minimaal 2 jaar. De nieuwe demontabele container in kleur gaat om meerdere redenen als warme broodjes over de toonbank. Naast dat de demontabele container in kleur natuurlijk een betere fysieke uitstraling heeft dan de gemiddelde demontabele snelbouw container heeft het meer voordelen. De demontabele container in kleur komt namelijk als nieuwste en meest moderne container binnen. De hijsogen van de demontabel container in kleur zijn ongebruikt en zijn stukken efficiënter dan de hijsogen van andere containers. De demontabele container in kleur heeft sinds jaren ook de verkoopcijfers van de snelbouw container tweedehands verbeterd. Deze container werd altijd met afstand het meest verkocht door de lage prijs, de demontabele container in kleur verbreekt dus een record. De demontabele container in kleur verkoopt in alle afmetingen zeer goed maar de container 3×2 verkoopt net iets beter dan de rest. Dit komt hoogstwaarschijnlijk omdat deze container op vrijwel elke locatie past.

In welke kleuren is de demontabele container in kleur verkrijgbaar? 

De demontabele container in kleur is verkrijgbaar in verschillende kleuren en tinten. De tinten die het meest in trek zijn bij de klant zijn zwart en antraciet grijs. Deze kleuren worden met een coating op de gegalvaniseerde demontabele container gespoten. Doordat de container gegalvaniseerd is krijgt de kleur een mooie glans en zal de container niet roesten. Hierdoor blijft de kleur dus heel lang goed zichtbaar. Verder zijn de kleuren, rood, groen en onder andere blauw verkrijgbaar. Voor meer informatie verwijs ik u graag naar de kleuren pagina va zelfbouwcontainer.nl. Hier staat een overzicht van alle kleuren en maten waarin alle demontabele containers van Europa in verkrijgbaar zijn.  

Waarom een demontabele container in kleur van zelfbouwcontainer.nl? 

Zelfbouwcontainer.nl heeft meerdere voordelen ten opzichte van de concurrenten bij het kopen van een demontabele container in kleur. Zelfbouwcontainer biedt namelijk de gegarandeerde laagste prijs van Europa op het gebied van demontabele containers in kleur. Hiernaast hecht het bedrijf ook uitermate veel waarde aan een zo snel mogelijke levering van de container. De demontabele container in kleur zal namelijk binnen een dag of enkele dagen bij u geleverd worden. Hier zal zelfbouwcontainer uw demontabele container in kleur in elkaar monteren op de gekozen locatie.

In welke kleuren is de gekleurde container allemaal verkrijgbaar? 

De gekleurde container is in maar liefst 7 kleuren of tinten verkrijgbaar. Deze kleuren en tinten variëren van zwart tot wit en van rood tot blauw. De kleuren worden allemaal op de buitenkant van de container gespoten zodat het een mooie egale kleur wordt. Deze kleur zal 2 jaar goed blijven. De binnenkant van de container wordt niet gespoten, deze zal altijd de gegalvaniseerde kleur behouden.

Afmetingen en accessoires van de gekleurde container. 

De afmetingen van de gekleurde container kunnen erg variëren. De grootst mogelijke container heeft de afmetingen van 6 bij 2 meter met een hoogte van 2 meter, deze container is de grootst mogelijke container in Europa en is nu verkrijgbaar bij zelfbouwcontainer.nl. De kleinste variant van de gekleurde container is 2 bij 2 meter met een dak van 2 meter hoog, ook deze is verkrijgbaar bij zelfbouwcontainer.nl. Bij de container kunnen ook verschillende accessoires en extra’s worden besteld. Er zijn namelijk al meerdere varianten op de deuren van de gekleurde container, er kan gekozen worden voor een enkele en een dubbele deur. Deze kunnen aan zowel de korte als de lange zijde gemonteerd worden, licht maar net aan de klant zijn of haar wensen. Verder kunnen er ook ramen worden gemonteerd op de container, ook deze kunnen aan de korte en de lange zijde worden gemonteerd. De accessoires die bij de container kunnen worden besteld zijn stellingen en een eventuele lamp. Deze stellingen zijn erg handig om extra opslagruimte te creëren. Met al deze mogelijkheden is er voor iedere klant wel een perfecte container, bij zelfbouwcontainer.nl helpen zij u graag met het samenstellen hiervan.  

Contact opnemen is gratis en wij helpen u graag. 

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een demontabele container in kleur of zonder kleur. Of heeft u opslag nodig op een bouwlocatie of voor een ander evenement. Neem dan nu contact op met zelfbouwcontainer.nl. Zij helpen u graag op weg naar uw ideale container. U kunt al uw vragen stellen of zelfs een offerte opvragen via info@zelfbouwcontainer.nl of als u liever persoonlijk al uw vragen wilt stellen kan dit via het nummer 085-0685590. Wij horen graag van u.