STM key
Image default
Shopping / Home and Garden

Laminaat gratis gelegd

Laminaat gratis gelegd

Bij tapijt en laminaat Direct in Wolvega vindt u altijd de juiste vloer. Zowel in de showroom/winkel als online in onze webshop is er voor iedere smaak altijd een passende oplossing. Laminaat leggen wij altijd gratis voor u met onze eigen montagedienst. Zo bent u altijd verzekerd van een nette en strak afgewerkte vloer. Vele soorten vloeren van PVC, click PVC, laminaat, vinyl tot het sfeervolle zachte tapijt, alles vindt u bij ons in het assortiment. Onze laminaat en click PVC prijzen zijn inclusief gratis leggen, gratis ondervloer, gratis plakplinten en een gratis schoonloopmat.

Ook voor raamdecoratie kunt u bij ons terecht, van ( over )gordijnen, plissés, rolgordijnen, duo-shades, vouwgordijnen, lamellen tot inbetweens. We hebben het allemaal in onze collectie.

 

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Wanneer u op onze site een vloer naar uw keuze heeft gevonden, klikt u eenvoudig op de offerteknop. U komt dan in een rijtje met vragen en wanneer u deze beantwoordt, hebben wij genoeg informatie om u een, uiteraard geheel vrijblijvende, prijsopgave te maken. Tevens kunt u hierbij vermelden of u van de vloer een staal wenst, of enkele stalen, om te kunnen vergelijken.     

Verder kunt in op het offerte-formulier aangeven wat eventueel de door u gewenste datum van leggen is.       

 

Door de inclusief prijzen van ons laminaat pakket wordt het kostenplaatje heel overzichtelijk. Hooguit komt er een enkele platte bijpassende strip bij, dit hangt af van het wel of niet aanwezig zijn van drempels in de te leggen ruimtes. Door het gebruik hiervan kunnen we eventuele werking van de vloer opvangen en daarmee klemlegging voorkomen. Liggen er dorpels in de ruimte(s) dan zal dat dus niet nodig zijn. Afhankelijk van uw woonplaats kan het zijn dat we genoodzaakt zijn een klein bedrag aan reiskosten-vergoeding voor de stoffeerder(s) te vragen.

Verder geen verborgen kosten, u betaalt uitsluitend voor het daadwerkelijk gelegde laminaat. Dit kunnen de stoffeerders achteraf eenvoudig berekenen aan de hand van het aantal overgebleven pakken.                      

 

Ons aanbod

Bij Tapijt en Laminaat Direct kunt u bijna alles kopen op het gebied van woninginrichting. Wij bieden het volgende aan:

 • Laminaat
 • PVC stroken
 • Click PVC
 • Tapijt
 • Vinyl
 • Deurmatten
 • Lopers
 • Vloerkleden
 • Raamdecoratie
 • Kunstgras
 • Trapmatten

Genoeg keuze dus!

 

Voor meer informatie zijn wij uiteraard zowel telefonisch als per email bereikbaar. Eveneens geven wij op onze site uitgebreide informatie over de verschillende soorten vloeren en andere materialen.

U bent van harte welkom in onze winkel annex showroom in Wolvega.

https://www.tapijtenlaminaatdirect.nl/