STM key
Image default
Shopping / Home and Garden

Een eiken picknicktafel gaat jaren mee

Een massief eiken picknicktafel gaat vaak wel jaren mee. Zowel particulieren als horeca en bedrijven zijn bij ons aan het juiste adres voor degelijke tuinmeubels, allemaal van handgemaakte kwaliteit!

Uw unieke eiken picknicktafel

Bij eikenpicknicktafel.nl bestelt u gemakkelijk uw unieke eiken picknicktafel. Elk meubel dat wij maken is uniek, omdat wij alles nog op bestelling maken. Wij werken met Inlands en Europees eiken. Dit is duurzamer en sterker dan de Amerikaanse variant. Van dit hout maken wij stevige meubels die worden ontworpen en handgemaakt in onze timmerfabriek in Midden-Nederland. Ons Hollandse vakwerk onderscheidt ons van anderen. Bij ons is bijna alles mogelijk en wij luisteren daarom graag naar uw wensen. 

Welke maat heb ik nodig?

Om te bepalen welke maat tafel u nodig heeft, is het allereerst belangrijk om te kijken naar de ruimte die u heeft. Kijk vervolgens naar het aantal personen waarmee u graag aan tafel wilt zitten. In de breedte moet u rekening houden met ongeveer 70 centimeter per persoon. Bent u met vier personen, dan is een tafel van twee meter vaak al groot genoeg. Wilt u echter met meer mensen aan tafel zitten, dan kunt u beter naar onze grotere tafels kijken. Relatief gezien zijn de grotere modellen goedkoper en als u dan toch al gaat voor duurzame kwaliteit, kunt u beter kiezen voor onze grotere modellen, mits u daar de ruimte voor heeft. 

Wat doen wij anders?

Wij kijken in eerste instantie naar onze klant. Tevreden klanten zijn voor ons enorm belangrijk. Daarnaast hebben wij een team van gedreven vakmensen die met plezier aan de houten tuinmeubelen werken. Iedere collega heeft zo zijn sterke punten en daar maken wij graag gebruik van. Zo kunnen wij elk product op maat maken. Het is echter wel mogelijk om grotere series te laten produceren, als u bijvoorbeeld voor uw kantoorinrichting, horecaonderneming of school op zoek bent naar meer tafels in één keer. Het is bij ons mogelijk om te kiezen tussen een bouwpakket of een montageservice. Bij het bouwpakket krijgt u natuurlijk een stappenplan mee om de tafel in elkaar te zetten. Kijk voor meer informatie op onze website!