STM key
Image default
Shopping / Home and Garden

Wat schoenen van Shoelia zeggen over uw persoonlijkheid

Sommige klanten van Shoelia hebben nog nooit de binnenkant van een zwarte cap-toe Oxford schoen gezien. Veel mensen die dit soort schoenen dragen, zouden niet eens dood gevonden willen worden in de kleurige pracht van Shoelia. Geen probleem natuurlijk, want gelukkig heeft iedereen een andere smaak. Als je inzicht wilt krijgen in de persoonlijkheden van mensen, dan is er geen gebrek aan opties. We kunnen kijken naar hun gewoontes, hun profielfoto’s en zelfs de manier waarop ze lopen. Een studie gepubliceerd heeft uitgewezen dat onze schoenen ook veel onthullen over onze persoonlijkheden.

Meer kleur met Shoelia

We hebben allemaal ooit in ons leven wel eens te maken gehad met niet-conformisten die ervoor kiezen om zich te onderscheiden van de massa en graag kleurrijke kleding en schoenen dragen. We gaan er helaas te vaak van uit dat mensen die kleurrijke kleding en/of schoenen dragen extraverte mensen zijn. Echter moeten we proberen niet zo snel te oordelen over mensen die graag felle of kleurrijke en unieke schoenen zoals de waanzinnige items uit de collectie van Shoelia dragen. We hebben de neiging om te geloven dat mensen die kleurrijk zijn, extraverte mensen zijn en extraverte mensen aantrekken. Echter een introvert kan net zo gemakkelijk de wens hebben om flamboyante schoenen te dragen als een extrovert persoon. Shoelia Pepe Milan schoenen bestelt u eenvoudig online.

Op hoge hakken

Studies hebben ook aangetoond dat wanneer een vrouw hoge hakken draagt, ze als aantrekkelijker wordt gezien. Hoge hakken worden al lange tijd beschouwd als een statussymbool. De relatie gaat terug tot de oudheid. Onder Lodewijk XVI’s bewind werden hoge hakken gedragen door zowel mannen als vrouwen (zelfs door Lodewijk XVI zelf) om de status aan te duiden. Veel critici hebben betwist dat vrouwen die hooggehakt schoeisel dragen de neiging hebben om emotionele stabiliteit te missen. Ze hebben meer kans op een gebrek aan zelfvertrouwen en zijn duidelijk bereid om de pijn van het dragen van hakken te verdragen. Volgens een studie is dit onzin. Mensen die hoge hakken dragen zijn niet emotioneel instabieler dan hun tegenhangers. Vrouwen dragen hakken niet omdat ze geen vertrouwen hebben, maar omdat ze zich door deze schoenkeuze mooi en krachtig voelen.