STM key
Image default
Shopping / Home and Garden

Voor iedere schilderklus ga je naar LavanTil

Professionele schilders zweren bij goed materiaal. Gebruik je de juiste spullen voor een verfklus, dan heb je het halve werk eigenlijk al gedaan. Neem geen genoegen met slechte kwaliteit voorbehandeling of verf: op de lange termijn kun je daar alleen maar spijt van krijgen. De doe-het-zelver die zich er gemakkelijk vanaf probeert te maken, snijdt zichzelf in de vingers als de verf na een half jaar al begint te bladderen; en de professional die werkt met ondermaatse materialen, zullen de klachten van klanten niet van de lucht zijn. Bij LavanTil leveren we daarom alleen de allerbeste spullen en schildersbenodigdheden, die je kunt gebruiken om op een duurzame en nette manier te werken. Uiteindelijk ben je daarmee stukken beter uit.

 

Verf en schildersbenodigdheden van hoge kwaliteit

LavanTil staat synoniem voor kwaliteit. Verven begint natuurlijk met de verf die je kiest, en hier vind je een ruim assortiment verfsoorten en schildersbenodigdheden – allemaal van A-merken, of van het huismerk van LavanTil. Ongeacht de klus die gaat doen kun je hier terecht voor je materialen. Gewone muurverf, maar ook lakverf, metaalverf en vernis hebben we altijd op voorraad. We leveren verf van het merk Sigma: een van de best aangeschreven merken op de markt. Ook op het gebied van kwasten en rollers biedt LavanTil een goede keuze: de kwasten van ProGold garanderen prachtig detailwerk, en de rollers combineren absorberend vermogen met mooie egale strijkpatronen. Natuurlijk heb je voor een klus vaak ook nog wat andere benodigdheden nodig – bijvoorbeeld afdekmateriaal of plamuur. Voor alle accessoires die je maar kunt bedenken, kan LavanTil je bijstaan. Zelfs bouwmaterialen en glasgereedschap behoren tot het assortiment. Zo kun je in één keer alles kopen wat je nodig hebt.

Snelle levering met een persoonlijke insteek

LavanTil wil de beste schildersbenodigdheden-shop in Nederland zijn. Snelle en betrouwbare levering is daar een belangrijk onderdeel van. Je kunt de producten natuurlijk af komen halen in de fysieke winkel in Oosterhout, maar als je niet in de gelegenheid bent om langs te komen verwerken wij de bestellingen zo snel mogelijk en sturen we alle producten naar je toe. In overleg leveren wij zelfs op de Waddeneilanden. Koop je voor meer dan €150 euro producten, dan rekenen wij bovendien geen verzendkosten. Op die manier streeft LavanTil ernaar om niet alleen de beste te zijn, maar ook de scherpste prijzen te bieden op kwaliteitsproducten. Mooie aanbiedingen en kortingen maken de verschillende producten uit het assortiment extra aantrekkelijk.

Koop snel wat je nodig hebt bij LavanTil

Ga je in de slag in het huis, heb je een grote professionele verfklus, of ben je op zoek naar dat ene kwastje dat je nodig hebt om je verzameling compleet te maken: bij Lavantil helpen we je graag om het beste werk af te leveren. Bel daarom gerust naar onze klantenservice voor vragen over producten, of schilderadvies op maat. Met veel liefde voor het vak en met meer dan 10 jaar ervaring staan we je graag bij, en zorgen wij er voor dat je alle schildersbenodigdheden kunt vinden om een prachtig resultaat te boeken.
 

http://www.schildersbenodigdhedenlavantil.nl/

Gerelateerde artikelen

Witgoedreparatie en vochtigheid

Op zoek naar een goedkoop kinderbed?

Loungesets kopen nabij Hilversum