STM key
Image default
Offers

Voor een paar tientjes je keuken als nieuw

Ja je leest het goed. Ziet je keuken er wat gedateerd uit? Dan kun je deze voor een paar tientjes weer laten stralen! Natuurlijk zou je het liefst je keuken willen vervangen voor een heel nieuw exemplaar. Maar dat kost geld, heel veel geld. Voor veel mensen is dit dus een wens maar financieel gezien gewoon niet haalbaar.

Wij hebben de oplossing!

Bij Raamfolieonline verkopen we geen nieuwe keukens maar wel plakfolie. Het mooie van plakfolie is dat het altijd goed hecht aan keukenkastjes. En als je voor enkele tientjes aan folie investeerd kun je al je kastjes beplakken en kun je je keuken omtoveren in bijvoorbeeld een hoogglans witte keuken! Wat vind je daarvan?

Je hoeft niet per sé voor een effen kleurige tint te gaan. Bij Raamfolieonline heb je wel keus uit 200 verschillende printjes. Zo kun je ook voor een marmeren print gaan, voor graniet, hout of een vrolijke print met stippen. De mogelijkheden zijn eigenlijk oneindig en inspiratie krijg je vanzelf als je op genoemde website belandt.

Bij deze webshop hoef je niet hele rollen van 15 of 50 meter te kopen. Nee, bij deze winkel bestel je gewoon wat je nodig hebt. Dat scheelt je een boel kosten. En daarnaast is het ook beter voor het milieu. Want materiaal dat je niet nodig hebt, verdwijnt vaak ongebruikt bij het afval. Niet nodig vinden wij!

Om die vernieuwde keuken te creëeren moet je dus even wat meetwerk verrichten. Tel alle afmetingen bij elkaar op en bestel dan hetgene je denkt nodig te hebben. Twijfel je of een bepaald printje nou wel echt iets voor je is? Bestel dan eerst eenvoudig een proefstaaltje. Je ontvang dan een klein stukje folie per brievenbuspost. En deze kun je even bekijken en uitproberen. Is dit stukje naar wens? Bestel dan de overige stukken folie.

Vergeet niet om er ook een foliemesje en rakeltje bij te bestellen. Dan ontvang je eigenlijk alles wat je nodig hebt in één keer en kun je bij ontvangst ook direct beginnen met plakken. Om je keukenkastjes te beplakken moet wel secuur kunnen werken. Zorg er eerst voor dat de kastdeurtjes helemaal glad zijn. Maak ze vervolgens schoon en vetvrij met water en sop. Daarna kun je beginnen met plakken. Doe dit van boven naar beneden en ga rustig te werk. Met het rakeltje kun je het folie voorzichtig glad strijken. Strijk net zo lang naar de zijkanten tot dat je geen enkele luchtbel meer ziet. Ben je tevreden? Ga dan naar het volgende deurtje. En werk deze net als het voorgaande deurtje netjes af.

Als je eenmaal klaar bent, zul je versteld staan hoe alleen een nieuw folie, je keuken weer zo kan opfrissen. En vaak omdat je dit soort werkzaamheden allemaal zelf uitvoert, voel je nog meer waardering voor je eigen kunnen. Ben jij inmiddels ook nieuwsgierig geworden naar wat de mogelijkheden zijn? Bezoek dan onze webshop! We verkopen naast plakfolie ook veel raamfolie. Dit kan wellicht ook interessant zijn…

 

https://www.raamfolieonline.nl/