STM key
Image default
Shopping / Home and Garden

Vloertegels keuken

Vloertegels nodig voor in uw keuken? Tegels zijn belangrijke sfeerbepalers in uw keuken, badkamer, toilet of badkamer. Daardoor zien wij tegels als méér dan alleen een manier om de ondergrond in uw keuken of badkamer netjes af te werken. Er komt veel meer bij kijken. Naast de sfeer hebben tegels ook grote invloed op het praktisch gemak van uw keuken of badkamer. Hierdoor is de keuze voor een kwalitatief goede tegel in de juiste kleur en afmeting van gigantisch groot belang. In de showroom van Pand 16 vindt u dan ook een grote collectie tegels zodat u zich kan laten inspireren en informeren over diverse merken, kleuren en afmetingen. Door dit grote aanbod tegels te combineren met deskundig advies weet u zeker dat u de juiste tegel kiest. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in onze showroom.

 

Vloertegels nodig voor de keuken

De keuken is natuurlijk een ontzettend belangrijk onderdeel van het huis. De vloertegels afraffelen zou erg zonde zijn, kies waar u zich goed bij voelt. Zoveel mensen zoveel smaken, tegels voor de vloer en wand zijn medebepalend voor de sfeer van de keuken. Een warme en landelijke sfeer, een strakke moderne of een industriële look. Met onze keuken vloertegels vindt u altijd de sfeer die u zoekt. De keuken exact inrichten volgens uw smaak, u wilt natuurlijk de keuken helemaal afmaken naar uw voorkeur. Dankzij ons ruime assortiment heeft Pand 16 de juiste tegels voor u. Voorzien van grote kwaliteit en een moderne uitstraling. Kom snel langs en maak een afspraak via onze website. Wij helpen u graag verder aan uw droomhuis, daar horen de mooiste vloertegels bij.

 

Vloertegels bekijken in de showroom

Natuurlijk bent u hartstikke trots op uw keuken! De juiste vloertegels kiezen is de volgende stap. Onze mensen voorzien u graag van advies en gaan samen met u (uiteraard volgens uw smaak!) nieuwe vloertegels voor in de keuken realiseren. Maak snel een afspraak.

 

https://www.pand16.nl/