STM key
Image default
Shopping / Home and Garden

Verfsjabloon nodig?

Bent u op zoek naar een manier op reclame te maken voor uw bedrijf? Dit kan uiteraard op verschillende manieren, maar wat voor uw bedrijf geldt, geldt wellicht niet voor een ander bedrijf. Een manier is in ieder geval door het gebruik van verfsjablonen. Met verfsjablonen kunt u gemakkelijk verschillende logo’s of namen op een ondergrond zetten. Wilt u bijvoorbeeld binnen een muur versieren met uw bedrijfsnaam er op? Dan kunt u wellicht een verfsjabloon gebruiken met uw bedrijfslogo, zodat u gemakkelijk met verf iets op uw muur kunt zetten.

Verschillende mogelijkheden

Bij Bosman Reklame kunt u terecht voor verschillende verfsjablonen, zodat u uw bedrijfslogo op verschillende plekken kan plaatsen. Maar waar kunt u deze sjablonen nou precies voor gebruiken? Dit kan onder andere dus voor het spuiten van verf op ondergronden, verf letters en vormen voor op straat, zandstralen, het plaatsen van uw logo op betonnen wanden en kratten en het markeren van flightcases. Het is dus op erg veel ondergronden mogelijk om uw bedrijfslogo te plaatsen. U kunt daarbij gewoon zelf uw gewenste logo insturen, maar daarbij moet u wel letten op het feit dat de letterhoogte minimaal 25 mm moet zijn. Stuur het logo als vector bestand en zij kunnen er mee aan de slag.

Raadpleeg de specialisten

Kunt u niet wachten op uw eigen verfsjabloon? Dan kunt u nu overgaan tot het bestellen van uw eigen sjabloon. Heeft u nog niet echt een goed idee en wilt u dat even met de specialisten bespreken? Dan kunt u daar gewoon even contact voor opnemen. Zij hebben in middels meer dan 40 jaar ervaring en kunnen u goed adviseren. Ze staan bekend als het nakomen van hun afspraken en het leveren van kwaliteit, maar ook hebben ze een goede doorlooptijd. Naast de verfsjablonen kunt u nog voor meer reclame soorten terecht bij Bosman Reklame. Neem voor vragen dus even contact op met de specialisten en zij geven u een gedegen advies.

https://www.bosmanreklame.com/