Stmkey
0

Uw schoorsteen tijdig laten reinigen

Het tijdig laten reinigen van uw schoorsteen is een zeer belangrijke zaak. Als uw schoorsteen namelijk te laat wordt schoongemaakt, dan kan dat zeer vervelende gevolgen hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schoorsteenbranden of CO2-vergiftigingen. Met andere woorden: uw schoorsteen op tijd laten reinigen is de boodschap! Bedrijven zoals De Schoorsteenreiniger nemen dit klusje graag van u over. Ze hebben al een groot aantal tevreden klanten verzameld in Antwerpen, Limburg en Oost-Vlaanderen.

Schakel professionele hulp in

Het is een goed idee om uw schoorsteen tijdig te laten reinigen, maar schakel hiervoor wel best een professional in. Zij weten namelijk precies wat ze doen en kunnen eventuele mankementen aan uw schoorsteen snel herkennen (en oplossen). Ook voor de brandverzekering is de hulp van een professional een goed idee. Zij kunnen u namelijk een veegattest afgeven die u aan de verzekering kan voorleggen ter bewijs dat u tijdig uw schoorsteen heeft laten vegen.

Het onderhoud van uw schoorsteen

Een goed onderhoud is even belangrijk als de tijdige reiniging van uw schoorsteen. Als uw schoorsteen namelijk niet goed wordt onderhouden, kunnen er brandbare deeltjes blijven hangen in het rookkanaal. Deze deeltjes kunnen vlam vatten, wat zeer bedroevende gevolgen kan hebben voor uw huis. Let dus goed op dat uw schoorsteen op tijd wordt schoongemaakt en houd bij wanneer het laatste onderhoud is gepleegd. Tijdig professionele hulp inschakelen is de boodschap!

https://de-schoorsteenreiniger.be/
Tags: