STM key
Image default
Shopping / Home and Garden

Transportfietsen vergelijken, reviewen en kopen.

Vrijwel iedereen in Nederland heeft het wel eens gedaan, fietsen! Transportfietsen zijn enorm populair in Nederland en voornamelijk in de wat grotere steden. Je kunt zelf kiezen welk type fiets je wilt hebben, maar we raden je aan om toch voor een transportfiets te gaan. Deze fietsen zijn namelijk extra stevig en speciaal ontworpen om goederen te vervoeren.

Stel dat je boodschappen wilt gaan doen bij de Albert Heijn dan kun je je boodschappen gemakkelijk vervoeren wanneer je in het bezit van een transportfiets. De fiets zit comfortabel, is verstevigd en zal ervoor zorgen dat jij gemakkelijk goederen van A naar B kunt vervoeren.

De belangrijkste reden waarom personen kiezen voor het kopen van een transportfiets is omdat deze een kosteneffectieve, en gezonde oplossing voor vervoer is. Steeds meer jongeren besluiten een transportfiets te kopen omdat deze ook nog eens goedkoop is. Je kunt voor minder dan 300 euro al een leuke transportfiets uitkiezen.

Transportfietsen vergelijken.

We namen een aantal fietsen onder de loep om zo te beste transportfiets te kunnen vinden, we kwamen uiteindelijk terecht op de website van https://www.premiumbikes.nl – het is een webwinkel met een enorm aanbod aan transportfietsen. De perfecte plek dus om een transportfiets te kopen.

Zonix transportfiets – 189 euro. | Het is een moderne transportfiets, en zeker geschikt als omafiets. Bovendien heeft de fiets een stoere look en heeft deze een stevig stalen frame, extra softgrip handvaten van kunstleder. Het perfecte transportfiets voor in de zomer dus!

Wheelerz transportfiets – 199 euro. | Populaire omafiets met een klassieke uitstraling, misschien is het een omafiets maar toch zou ik persoonlijk zelf ook op deze fiets kunnen fietsen (ik ben een jongen van 21 jaar en studeer nog). De fiets ziet er verder heel goed uit en de prijs is zeker niet verkeerd! De traditionele transportfiets heeft een gesloten kettingkast, een terugtraprem en is zeker geschikt voor het fietsen naar werk of school.

Zonix transportfiets – 229 euro. | Deze witte transportfiets van Zonix is een transportfiets met versnelling, perfect dus als je een transportfiets met versnelling wilt kopen. Ook deze fiets heeft een stevige stalen frame, softgrip handvaten gemaakt van kunstleder en een goed verend zadel. Comfortabel fietsen op deze transportfiets is dus gegarandeerd.

De fiets besteld bij premiumbikes.nl, maar waarom precies hier?

Eerlijk gezegd ben ik niet zo een grote fan van het online winkelen, ik wil liever de fiets gewoon zien en dan pas kopen. Toch heeft premiumbikes.nl mij weten te overhalen om de fiets te bestellen. De fietsen zijn namelijk heeeel goed geprijsd! Veel goedkoper dan bij de concurrent. Ik had ervoor gekozen om de fiets volledige gemonteerd te ontvangen.

Dit is prettig verlopen, een vriendelijke bezorger van premiumbikes.nl heeft deze bij mij thuis afgeleverd, een week later ben ik nog persoonlijk gebeld door de klantenservice en die heeft mij gevraagd of ik tevreden was over de transportfiets. Zeker weten, zeer blij dat ik heb gekozen voor de Zonix transportfiets.

https://www.premiumbikes.nl/transportfiets/