STM key
Image default
Shopping / Home and Garden

Tafelzeil terug van weggeweest

Ben jij ook zo dol op allemaal van die leuke woonaccessoires voor in huis? Nou, wij wel hoor! Regelmatig plan ik met een aantal vriendinnen een dag om weer eens lekker uitgebreid te gaan shoppen. Meestal doen we dat zo tegen het einde van een maand omdat we dan allemaal weer net ons salaris hebben ontvangen en wij weer flink kunnen los gaan in alle winkels.

Je mag tegenwoordig misschien nog zo gemakkelijk je spulletjes online kunnen kopen. Winkelen blijft voor vrouwen een aangename bezigheid. Tenminste, zolang de knip nog vol zit, want als deze leeg is, wordt het winkelen an sich ineens ook een stuk minder interessant.

Wat me verbaaste was het feit dat ik ineens weer overal zoveel tafelzeil zag liggen. Misschien raar, maar tafelzeil doet me gelijk aan m’n oma denken. Zij had vroeger altijd zo’n plastic kleedje op tafel liggen. Ik kan nog in detail vertellen hoe die er uit ziet. Hij was niet lelijk hoor, nee in tegendeel. Maar toch asocieer ik tafelzeil direct met heel lang geleden.

Mijn vriendinnen waren nogal verbaast over mijn verbazing! Tafelzeil ouderwets? Doe normaal, ik heb al jaren tafelzeil op tafel liggen. Lekker makkelijk met de kinderen én bovendien nog hip ook, want kijk eens hoeveel verschillende printjes er tegenwoordig te koop zijn.

Tja, ik kon haar niet ongelijk geven. Het ene printje was nog leuker dan de vorige. En dus was ik om. Ik liet een stuk zeil met cactus printje op maat snijden en nam het mee naar huis. Mijn kinderen vonden het geweldig en hip staan. En zelfs mijn man kon het wel waarderen.

Zo zie je maar weer… Denk je dat een product niet meer van deze tijd zijn. Zijn mijn gedachten in de middeleeuwen blijven steken! Pfff…

https://www.allseasonsspinning.nl/met-tafelzeil-altijd-een-hippe-tafel/

Gerelateerde artikelen

Satijnen kussensloop

Aluminium schuifpui licht in gewicht

Lokaal zonnepanelen kopen