STM key
Image default
Shopping / Home and Garden

Sigarettenmakers – Aanbod van producten info

Voor wie prijsbewust is zen zelf sigaretten maakt zijn er diverse producten op de markt. Hieronder vindt u informatie over het aanbod van producten in deze markt.

Erger dan in de voedselindustie waar de prijzen constant stijgen en fluctureren, stijgen de prijzen van sigaretten en shag dramatisch. Gelukkig is  er een alternatief: ga zelf je sigaretten maken en bespaar tot een paar duizend euro’s per jaar. Op deze website krijg je antwoord op al je vragen over het zelf maken van sigaretten en kun je op je gemak door het productenassortiment bladeren. De artikelen variëren van echt nodige ingrediënten tot leuke en handige accessoires voor de doe-het-zelver.

Eigen fabricage

Om over te stappen op zelfproductie heb je allereerst een sigarettenmaker, ook wel hulzenvuller of hulzenstopper genaamd. Dit is een apparaat dat de sigaret uiteindelijk maakt. Je kunt kiezen uit een handmatige sigarettenmaker of een elektrische hulzenstopper. Een elektrische machine is duurder, maar je krijgt er wel bedieningsgemak en een hoge productiesnelheid voor terug. 

Bij de handmatige uitvoeringen lever je zelf iets meer arbeid om tot de geproduceerde sigaret te komen, dit vergt meer kracht en zeker niet onbelangrijk. Prijzen voor de handmatige variant beginnen bij 5 euro en lopen op tot zo’n 30 euro per machine. Een elektrische hulzenstopper varieert in prijs van 30 tot 100 euro, afhankelijk van merk, model en type machine.

Overige input

Naast de machine heb je sigarettenhulzen en tabak nodig. Sigarettenhulzen koop je online of in de tabaks speciaalzaak om de hoek, met of zonder menthol smaak, normaal of extra lang. Voor tabak ga je naar de tabakswinkel. Supermarkten zullen naar verwachting in de toekomst geen tabaksproducten meer verkopen. Speciaal tabak voor het zelf maken van sigaretten is ons beste advies; de structuur van de tabak is speciaal aangepast voor een zelfgemaakte sigaret.

 

Leuke bijproducten

Naast de essentiele producten zijn er verschillende andere producten op de markt die je zelfgemaakte sigaret complementeren. Denk hierbij aan een sigarettendoosje; je moet je voorgedraaide sigaretten wel kunnen vervoeren en meenemen. Maar ook voor een aansteker of asbak heb je volop keuze. Zoek je lang meegaande wegwerpaanstekers of juist een duurzame, robuuste zippo? Surf verder en kies uit verschillende modellen jouw asbak en aansteker(s).

Gerelateerde artikelen

Schakel een erkend verhuisbedrijf regio Groningen in

Welness webshop

Verstoppingen verhelpen