STM key
Image default
Shopping / Home and Garden

Siemens wasmachine

Zoekt u een voordelige tweedehands Siemens wasmachine van de beste kwaliteit en tegen een scherpe prijs? Die vindt u bij WGS Witgoed. Speciaal voor u hebben ze Siemens wasmachines van topkwaliteit voor u beschikbaar. Al deze machines zijn gecontroleerd en nagekeken. Naast het feit dat u verzekerd bent van de beste kwaliteit heeft u ook nog eens recht op garantie. Uiteraard wilt u een goede afweging maken voordat u overgaat tot aankoop, let dan goed op de volgende punten bij een Siemens wasmachine of welk merk wasmachine dan ook.

Toerental Siemens wasmachine

In het assortiment van WGS witgoed vindt u Siemens wasmachines met een toerental van 1200, 1400 en 1600. Hoe hoger het toerental, hoe droger uw was. De wasmachine draait tijdens het centrifugeren bijvoorbeeld 1200 rondjes per minuut. Indien u de was ophangt voldoet een Siemens wasmachine met een toerental van 1200. Liever direct erna in de droger? Een wasmachine met een toerental van 1600 biedt u voordeel, omdat uw was sneller droog is.

Boven- of voorlader

Weet u al waar uw Siemens wasmachine komt te staan? De plek kan namelijk van invloed zijn op het soort machine. Bij een bovenlader bevindt de opening zich aan de bovenkant en bij een voorlader is de opening aan de voorzijde van de wasmachine. Een bovenlader is zeer geschikt voor wat kleinere ruimtes. Wilt u een droger op de wasmachine plaatsen? Kies dan voor een voorlader.

Gemakkelijk en snel bestellen

Het maakt niet uit voor welk type Siemens wasmachine u kiest, bij WGS is het heel gemakkelijk uw bestelling online te plaatsen. U kunt er vervolgens voor kiezen de machine op te halen of deze wordt thuis afgeleverd. Naast wasmachines van het merk Siemens kunt u hier ook terecht voor bekende merken als Miele, Bosch en AEG. Wilt u meer weten over WGS? Breng een bezoek aan de website van WGS Witgoed.