Stmkey
0

Shoppen bij Technischeprodukten.nl

Als het gaat om lijmen, afdichten, reinigen, smeren, ontvetten en nog veel meer, dan kunt u het beste bij Technischeprodukten.nl zijn! Wij hebben een van de grootste assortimenten van heel Nederland, wanneer u ergens naar op zoek bent, dan is er een zeer grote kans dat u het kan vinden bij ons. Wij hebben bijvoorbeeld een zeer ruime keuze in luchtgereedschap en boren. Uiteraard zijn al onze producten van de hoogste kwaliteit, onze klanten verdienen niets beters! Bent u op zoek naar een polymeer lijm-kit? Dan hebben wij die in ons assortiment! Neem bijvoorbeeld de MSP Zwart van 290 ml of juist de MS Polymeer kit die we hebben.

Kies voor Technischeprodukten.nl

Technischeprodukten.nl is dus de beste plek om een hele grote diversiteit aan producten te vinden. Maar waarom zou u nou juist voor ons kiezen? Eén van de redenen is dat u van een heleboel voordelen kan genieten als u een zakelijke partner van ons bent! U krijgt namelijk korting en staffelkorting wanneer u bij ons bestelt in de webwinkel. Daarnaast kunt u een gesprek aangaan met onze vertegenwoordiger, om erachter te komen wat de beste deals zijn. Onze vertegenwoordiger kan u gelijk meer informatie geven over onze producten. Wanneer u dit graag wilt, kunt u ons nummer vinden op onze website. Wat ook mogelijk is, is dat u uw nummer achterlaat. Een van onze specialisten zal u dan zo snel mogelijk terugbellen!

De beste service

Bij Technischeprodukten.nl kunt u bovendien de beste service verwachten, omdat we onze klanten alles willen geven waar ze recht op hebben. Niet alleen zijn onze producten dus van de hoogste kwaliteit, daar staan we helemaal achter, maar ook hebben we een uitstekende klantenservice. Onze artikelen worden namelijk stuk voor stuk zo snel mogelijk geleverd. Ze liggen opgeslagen in ons centrale magazijn. Wanneer u dan voor 16:00 besteld heeft, ontvangt u de producten de volgende dag al in huis! Zo hoeft u zo min mogelijk te wachten voordat u aan de slag kan gaan. Daarnaast verzenden we alles gratis bij bestellingen boven de €100,- euro!