STM key
Image default
Shopping / Home and Garden

Polyurethaan lak | Linova

Polyurethaan lak

Zijn uw houten binnenmeubels toe aan een opknapbeurt? Maak dan gebruik van de polyurethaan lak van Linova. De polyeruthaan lak is een slijt- en slagvaste lak op basis van een combinatie van polyurethaan en alkydhard. De lak is lichtecht, droogt snel en heeft zeer goede vloeiing. Na een behandeling met deze lak zien uw houten meubels er weer uit als nieuw.

Onbehandeld hout

Onbehandeld hout is mooi, maar niet praktisch. Vocht en vuil trekken snel in de poriën van het hout, waardoor er snel vlekken ontstaan. Scherpe, hete of vochtige voorwerpen kunnen op deze manier uw onbehandelde hout beschadigen. Zo moeten gemorste vloeistoffen direct worden weggenomen en kun je ook geen gebruik maken van agressieve schoonmaakmiddelen. Door uw houten meubels te behandelen met de lak, kunt u deze vlekken tegengaan. De lak is bestand tegen normale huishoudchemicaliën en alcoholische dranken. Zo zijn uw houten meubels bestemd tegen koffievlekken en vlekken van andere dranken.

De oudste vorm van houtbescherming

Lak is zo’n beetje de oudste vorm van houtbescherming. Een beschermende laag wordt op het massieve hout aangebracht. Tegenwoordig zijn ze ook in verschillende kleuren verkrijgbaar. Bij Linova bent u aan het goede adres voor een zijdeglas of matte lak. Een groot voordeel van de polyurethaan lak is dat deze snel droogt, zo hoef je niet lang te wachten op het drogen en kunt u gelijk gebruik maken van de meubels. De lak is goed te gebruiken op bestaande, goed schoongemaakte en ontvette oppervlakken. En makkelijk: de lakken van Linova zijn geschikt op vrijwel alle houtsoorten.

Bent u geïnteresseerd?

Bij Linova bent u aan het goede adres wat betreft polyurethaan lak. U kunt als particulier of als zakelijke klant een bestelling plaatsen op de website. Je profiteert altijd van een scherpe prijs en een snelle levering. En u heeft de keuze of u uw bestelling wilt laten bezorgen of zelf wil ophalen bij een PostNL Afhaalpunt. Als u voor 17:00 besteld, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden.

https://www.linova.nl/home.aspx