STM key
Image default
Architecture

Op zoek naar het juiste cadeau voor de bierfanaat?

Op zoek naar het juiste cadeau voor de bierfanaat?

Je bent op zoek naar het juiste cadeau voor de échte bierfanaat. Gelukkig ben je dan bij dit blog aan het juiste adres! Door een persoonlijk bierglas voeg je net dat extra vleugje plezier of persoonlijkheid toe aan de cadeau. Doordat je dit soort cadeaus kan aanpassen zijn ze uitermate geschikt voor speciale gelegenheden of evenementen. Zorg voor een brede smile op het gezicht van je beste vriend of vriendin met één van deze drie verschillende, persoonlijke biercadeaus!

De bierpul

Een stevige glazen pul. Het is uitermate geschikt om cadeau te doen voor de echte bierfanaat. Maar maak het dan wel persoonlijk! Zet bijvoorbeeld de naam van de ontvanger van het cadeau op de pul. Zo zorg je met dit unieke cadeau ervoor dat jij altijd met een speciaal cadeau komt aanzetten voor iedereen die een bierliefhebber is. De tekst op de bierpul mag maximaal uit een twintigtal tekens bestaan. Ruimte genoeg dus! 

Een persoonlijk etiket

Je kan natuurlijk ook kiezen om de naam van de ontvanger van het cadeau op een etiket te laten drukken. Dit etiket kan je dan op elke fles plakken die je maar wilt. Van cider, pils of bier, het kan allemaal. Voeg een speciale boodschap toe aan het etiket om een uniek verjaardagscadeau te creëren! Maak het af door de fles met het persoonlijke etiket te laten leveren in een prachtige presentatiedoos.

Speciaal voor papa

Ben je samen met je kind op zoek naar een geweldig vaderdagcadeau? Kies er dan voor om een aangepast fles bier te bestellen! Je kan namelijk een fles bier bestellen met een bieretiket die lijkt op het echt zoals je deze ook kan bestellen in de winkel. Maar daar zit nu juist de twist! In plaats van het merk van het soort bier, plaats je de naam van je vader! Daarnaast kan je natuurlijk een of meerdere glazen graveren om het cadeau helemaal af te maken!

https://www.personalsurprise.nl/