STM key
Image default
Shopping / Home and Garden

Op zoek naar een bouwbedrijf in Veenendaal?

Wanneer je op zoek bent naar een bouwbedrijf in Veenendaal, dan zit je bij Van Appeldoorn Bouw aan het goede adres! Wij doen werkelijk van alles, van nieuwbouw, tot verbouwingen en renovaties tot onderhoud. We zullen later in dit artikel meer in detail gaan over ieder van deze services die we kunnen aanbieden, maar eerst waarom je voor ons moet kiezen! Een aantal van onze sterke punten zijn dat we over jarenlange ervaring als aannemer beschikken, erg oplossingsgericht ingesteld zijn, met je meedenken, wanneer noodzakelijk er een hechte samenwerking met verschillende specialisten is, we in te schakelen zijn voor zowel zakelijke als particuliere klussen én we werken nauwkeurig, efficiënt en snel. Kortom, bouwbedrijf in Veenendaal? Van Appeldoorn Bouw!

Nieuwbouw met ons bouwbedrijf in Veenendaal

Ons bouwbedrijf in Veenendaal doet onder andere aan nieuwbouw, dus wanneer je interesse hebt in een vrijstaande nieuwbouw woning of op zoek bent naar een nieuwe bedrijfsruimte, dan kan je op ons rekenen! Doordat we al jarenlange ervaring hebben op dit gebied, kunnen we onze klanten goed helpen in het bouwen van nieuwbouw huizen. Wanneer we weinig kennis hebben op een bepaald gebied van huizen bouwen, dan schakelen we de geschikte specialisten in die ons daarmee kunnen helpen. Ontdek bij ons de vele voordelen van nieuwbouw!

Verbouwingen en renovaties

Naast ons werk op het gebied van nieuwbouw, doen wij ook aan verbouwingen en renovaties. Wij staan voor je klaar voor zowel kleine als grote verbouwingen, geen klus is ons teveel! Terwijl we bezig zijn met het renovatieproces, denken we zo veel mogelijk met jou mee om oplossingen te vinden voor bepaalde problemen. Voor iedere klus hebben we wel een oplossing, of we nou een compleet nieuwe vloer moeten installeren of de hele woning gaan verbouwen.

Ook bij onderhoud

Tot slot helpen we onze klanten ook met onderhoud aan woningen of bedrijfspanden. Denk hierbij aan gewoon onderhoud dat ieder jaar even nodig is, of een klemmende deur of nieuwe kozijnen. Wij doen het allemaal. Je kunt ons ook inschakelen bij het vervangen van kitnaden in je badkamer, we doen het graag voor je. Informeer ons naar de mogelijkheden! Klik hier om de website te bezoeken

Gerelateerde artikelen

Nooit meer stress met een opslagruimte in Amsterdam

Kerntrekbeslag

Verschil tussen open en gesloten gashaarden