STM key
Image default
Offers

Op weg naar koele nachten

Op weg naar koele nachten

Lag jij de afgelopen weken ook zo te zweten in bed en kon je je overdag ook nergens op focussen omdat het zo warm was? De zomer is nog niet voorbij, dus hoog tijd om hier wat aan te veranderen. Want met een beetje geluk – of voor sommige mensen een beetje pech – krijgen we de komende weken met nog wel meer tropische dagen te maken. Tenzij je de hele zomer in een koel land bent, is het verstandig om in een koelsysteem te investeren. Omdat een airco op de korte termijn niet meer te regelen is, moet je op andere opties teruggrijpen. Een muurventilator is hiervoor erg geschikt. Ontdek er hier meer over. 

 

Verfrissend windje

Hoewel een ventilator de aanwezige lucht niet echt koeler maakt, doet het wel zeker iets voor je gevoelstemperatuur. Hij blaast namelijk de stilstaande lucht rond, waardoor er een windje ontstaat. Door de juiste instellingen in te stellen kun je het zelfs voor elkaar krijgen dat het windje fris is. Zolang de ventilator aan staat, zul je hier zeker profijt van hebben en ’s nachts een stuk minder last van de warmte hebben. 

 

Gewoon lekker ophangen

Waar een gewone ventilator vaak in de weg staat en iedereen erover struikelt, is dit met een muur ventilator anders. Deze hangt namelijk gewoon aan de muur en kun je op iedere plek hangen. Zorg dat je er geen last, maar wel profijt van hebt. Ook met jonge kinderen is dit ideaal, omdat deze hun vingers er niet in kunnen steken! Een stuk veiliger dan de normale ventilator. 

 

Energiezuinig

Bovendien is een ventilator een stuk energiezuiniger dan een airco. Dus met de huidige hoge energieprijzen is dit een groot voordeel voor de portemonnee. Ook als je hem dag en nacht aan laat staan, vallen de kosten reuze mee.

 

Makkelijk op te ruimen

In de winter heb je zo’n ventilator natuurlijk niet nodig. Dan kun je hem gewoon van de muur halen en hier een leuk schilderijtje ophangen. De ventilator berg je heel eenvoudig op in de kast. Volgend jaar met de eerste warme dagen haal je hem weer uit de kast en hang je hem weer op.

 

Waar wacht je nog op?

Ook overtuigd van de vele voordelen? Bekijk het assortiment muur ventilatoren van MaxTotaal eens om jouw nieuwe wapen tegen de zengende warmte te vinden. 

 

https://www.maxtotaal.nl/