STM key
Image default
Offers

Nooit meer koude voeten dankzij goede isolatie

Een koud huis tijdens de wintermaanden is vervelend. Met ons heb je gelukkig nooit meer last van koude voeten. Wij zijn specialist in het isoleren van vloeren, spouw- en kruipruimte-isolatie. Daarnaast zorgen wij er met muurisolatie voor dat de kou voorgoed buiten de deur blijft. Hoewel isolatie vrij duur kan zijn, heb je de investering van een spouw binnen 3 tot 5 jaar terug. Bovendien hoef je met goede isolatie minder te stoken, en dat is goed voor de portemonnee. Soms is het zelfs mogelijk om subsidie aan te vragen, maar dit verschilt per gemeente. 

Je energiekosten verlagen

Samen met de specialist kun je ervoor zorgen dat de energiekosten flink naar beneden gaan. Daarnaast zorgt isolatie ervoor dat je woonkamer lekker behaaglijk is. De vervelende trek die je normaal altijd voelde is verleden tijd Alleen maar voordelen dus. 

Duurzame materialen

Als specialist werken wij met onze eigen effectieve producten als EcoChips voor kruipruimtes en Supafil voor spouwmuren. Zo halen wij het beste resultaat. Wij werken snel en schoon. Goede isolatie is in principe binnen een dag al aan te brengen. Omdat wij werken vanaf de buitenmuur heb je weinig last van overlast. Uiteindelijk draait het bij ons om de tevredenheid van de klant.

Contact opnemen

Heb je vragen? Wij zijn je dan ook graag van dienst met isolatie-advies. Via onze website kun je altijd contact opnemen of een offerte aanvragen. Wij nemen hierop vrijblijvend contact met je op en zullen een passende offerte op maat uitbrengen. Het kan ook zijn dat wij op locatie langskomen, en vervolgens een schriftelijke offerte uitbrengen. 

Overige tips voor woning en tuinverbetering:

 

http://www.vink-groep.nl/home-isolatie