0

Neem vrijblijvend contact op met Ziggo

Vind je het lastig om een klantenservice te benaderen, omdat je niet precies weet hoe je dit het beste kunt doen? Dan is dat heel begrijpelijk. Iedere organisatie pakt het op een andere manier aan. Zo moet je bij de een je vraag telefonisch inspreken, terwijl de ander het liefst het contact via social media laat verlopen. Omdat dit kan verschillen per organisatie hebben we dit alles overzichtelijk gemaakt in de Klantenservice Gids. Zoek je bijvoorbeeld het Facebook account van Ziggo of wil je ze graag benaderen via de chat? Kijk dan in de gids en je ziet in één oogopslag hoe je Ziggo kunt benaderen. Iedereen heeft een andere voorkeur en juist daarom bieden steeds meer organisaties verschillende mogelijkheden aan. Terwijl de een de voorkeur geeft aan social media, wil de ander het liefst ouderwets contact opnemen via de telefoon.

Raadpleeg de klantenservice gids

De klantenservice gids is een overzichtelijk platform waar je de contact informatie vindt van vrijwel alle Nederlandse klantenservices. Denk hierbij aan grote namen zoals Ziggo, KPN en Netflix. Maar ook kleinere regionale klantenservices worden hierin opgenomen. Naast de contactinformatie van bijvoorbeeld Ziggo vind je er ook andere interessante informatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan reviews van andere klanten, maar ook actuele storingen. Ga naar https://www.klantenservicegids.nl/bedrijf/ziggo/ en ontdek alle mogelijkheden.

Een klacht doorgeven?

Ben je onlangs tegen een probleem aangelopen of wil je graag iets anders kwijt aan Ziggo? Ook voor een klacht of andere opmerking kun je terecht bij de klantenservice. Ziggo is continu bezig om het klantcontact te verbeteren en kan tips hierbij erg goed gebruiken. Mocht je geen negatieve review achter willen laten, maar toch je ei kwijt kunnen? Start dan een chat of stuur een privé bericht via Facebook. Welke weg jouw voorkeur ook heeft, de Ziggo klantenservice neemt iedereen serieus en is dankbaar voor alle berichten.