STM key
Image default
Shopping / Home and Garden

Neem een kamerplant, want..

Misschien loop je er vaker langs zonder erbij na te denken, maar een goede kamerplant geeft een woonruimte sfeer, kleur en levendigheid. Een prachtige groene kamerplant doet het in ieder interieur goed. En een groot aantal planten behoeft minimale verzorging. Bijkomend voordeel; een kamerplant is ontzettend gezond. Zo zijn er bij Fleurdirect speciale luchtzuiverende kamerplanten die zorgen voor een heerlijk fris binnenklimaat. Dus, adem in en adem uit en kijk eens rustig rond in het assortiment.

Kleine kamerplant, grote kamerplant

Wil je de plant kwijt op een tafeltje? Of moet de kamerplant een hele hoek van jouw woonkamer vullen. Voor ieder doel is er een geschikte kamerplant te vinden. Zo is er bij Fleurdirect een grote voorraad hangplanten, met of zonder gekleurde bloemen. Ben jij iemand die vergeet water te geven? Neem dan een simpele vethangplant, deze zijn onderhoudsarm. Om meer mediterrane sferen te creëren, kies je bijvoorbeeld voor een olijf-, citroen-, of laurierboom in een mooie pot. Tropisch typje? Bij Fleurdirect wuiven de palmbomen je toe. De meest populaire planten van dit moment zijn alle soorten cactussen, bananenplanten en bonsaiboompjes. De pannenkoekenplant past op zijn beurt binnen ieder interieur. Kun je nu niet meer kiezen? De medewerkers van Fleurdirect helpen je graag op weg.

Meer informatie over kamerplanten

Wil je meer weten over kamerplanten? Bijvoorbeeld of een bepaalde kamerplant wel bij jouw interieur en wensen past, of over de verzorging van een specifiek kamerplant? Neem dan eens contact op met Fleurdirect. Hier is het assortiment kamerplanten enorm en daarbij werken hier experts die jou kunnen helpen met het maken van de beste keuze voor jouw interieur. Ook wanneer je hier al je kamerplanten hebt besteld, kun je hier terecht met je vragen. Je krijgt zelfs 7 dagen bedenktijd na levering. Die levering gebeurt trouwens al binnen 48 uur. Vind je het lastig om de bestelde kamerplant op de juiste manier in het interieur te plaatsen, dan kun je gebruik maken van de speciale opmaakservice. Jouw aankoop komt dus altijd het best tot zijn recht via Fleurdirect.

Gerelateerde artikelen

PVC vloeren Oosterhout

Wat je niet moet vergeten bij het plaatsen van een watertank

Ben jij al aan het fietsen? Fietsen is gezond!