STM key
Image default
Shopping / Home and Garden

Neem een betrouwbare en gemoderniseerde makelaar uit Veenendaal in de hand

Denkt u erover om een makelaar uit Veenendaal of omgeving in de hand te nemen? Zonnebergmakelaardij heet u van harte welkom. Onlangs hebben wij ons 15 jarige jubileum gevierd, waarin wij met trots terug hebben gekeken op de afgelopen jaren. Zelfs de crisis jaren hebben wij kranig doorstaan. Dankzij het enthousiasme van onze medewerkers en passie voor het vak hebben wij ons verdiept in allerlei nieuwe innovaties, zoals het digitaliseren. Tegenwoordig zijn wij ook op Social Media te vinden. Zo proberen wij een zo groot mogelijk publiek te bereiken en is iedereen bij ons van harte welkom, dus ook u!

Een betrouwbare en eerlijke makelaar in Veenendaal voor aan- en verkoop van uw woning

Zonnebergmakelaardij is een betrouwbare en eerlijke makelaar uit Veenendaal die u graag bij staan in de verkoop van uw huidige woning en naar de zoektocht van een nieuwe. Of u nu wilt voor een publieke manier van verkopen of liever stille verkoop. U kunt altijd bij ons terecht, wij verkopen de woning geheel naar uw wensen. De verkoopprocedure begint in alle gevallen als eerste met een gratis waardebepaling.  Om vervolgens uw woning naar uw toestemming op Funda, verkoopbrochures, Social Media en dergelijke platformen te promoten. Ook voor de aankoop van een nieuwe woning kunt u bij ons terecht. Wij begeleiden u van begin tot einde en zorgen voor een reële en scherpe prijsonderhandeling met de tegenpartij. Ook na de aankoop begeleiden wij u, u kunt altijd contact met ons op nemen voor al uw vragen. 

Een makelaar met passie voor haar vak!

Kiest u voor Zonnenberg Makelaardij Rhenen, Veenendaal of omgeving, dan weet u dat u kiest voor een makelaar met passie voor het vak! Bij ons staat persoonlijk contact en eerlijk en betrouwbaar advies op nummer één. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij service op maat bieden. Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak voor een gratis waardebepaling! Wij nodigen u graag uit op kantoor om aan de hand van een lekkere kop koffie een verkooptechniek op maat te ontwikkelen volledig op uw wensen aangesloten.