Stmkey
0

Na lange tijd op zoek naar een goede hovenier uit Hoorn

Na een aantal jaren te hebben getwijfeld, was het op een gegeven moment toch echt tijd om op zoek te gaan naar een goed hoveniersbedrijf in Hoorn. Mijn tuin lag er al heel wat jaren verlaten bij en dit resulteerde erin dat ik tijdens warme dagen niet lekker in mijn tuin kon zitten. Terwijl ik buurtgenoten wel zag genieten van hun fijne tuin, zat ik de hele tijd maar binnen. Op een gegeven moment vond ik dat het genoeg was geweest en besloot ik op zoek te gaan naar een hovenier in mijn woonplaats Hoorn. Ik kwam al vrij snel terecht bij de Noord-Hollandse tuinman. De gedachte van dit hoveniersbedrijf sprak mij enorm aan. Ik vind het namelijk erg belangrijk om respect te hebben voor mens en milieu en dit was dat ook een van de gedachten die dit hoveniersbedrijf uitsprak. Dit was voor mij een reden om contact op te nemen en te vragen of de Noord-Hollandse tuinman bereid was een keer langs te komen voor een offerte.

Fijn contact met deze hovenier uit Hoorn

Dit eerste contact met deze hovenier uit Hoorn, verliep meteen erg soepel. Ik ben erg te spreken over dit eerste contact en dit gaf mij veel vertrouwen voor de toekomst. Toen de Noord-Hollandse tuinman langskwam om een offerte op te bouwen, vond ik dit contact ook meteen erg fijn. Dit hoveniersbedrijf uit Hoorn, is namelijk erg klein en dit zorgde voor veel persoonlijk contact. De Noord-Hollandse tuinman heeft respect voor alles wat leeft in de tuin en draagt dit ook zeker uit wanneer hij bezig is met werken. Ik vond dat het werk erg goed gedaan werd en ben dan ook zeer te spreken over het resultaat. Ik zie er nu al naar uit om komende zomer ook in mijn tuin te kunnen genieten!

Je weet precies wat je kunt verwachten

Het is een aanrader om een kijkje te nemen op de website van de Noord-Hollandse tuinman. Een offerte aanvragen is ook erg handig, omdat je daardoor precies weet wat je kunt verwachten. Ik zou de Noord-Hollandse tuinman aan iedereen aanraden die op zoek is naar een hovenier in Hoorn!