Stmkey
0

Mezzanine vloer kosten

Onterecht wordt vaak gedacht dat het plaatsen van een mezzanine vloer hoge kosten met zich meebrengt. Mezzanine vloeren zijn vele malen goedkoper dan wanneer u kiest voor een verhuizing of verbouwing. Dankzij deze vrijstaande stalen constructie verdubbelt u uw beschikbare vierkante meters. Op deze manier bespaart u een hoop geld. De mezzanine vloer kosten van Nolte zijn zeer aantrekkelijk!

Een mezzanine vloer verdient zichzelf terug

De totale kosten van een mezzanine vloer variëren. Dit heeft te maken met verschillende factoren. Een factor is bijvoorbeeld het materiaalsoort dat gebruikt wordt voor de vloer. Ieder materiaal heeft een andere prijsklasse. Mezzanine vloeren van Nolte worden volledig doorberekend, zijn voorzien van een CE-kenmerk en voldoen aan de vastgestelde veiligheidseisen. Bij Nolte bent u verzekerd van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Ook het draagvermogen en de kolomafstanden van de vloer zijn van invloed op de kosten. In theorie geldt: hoe kleiner de kolomafstanden, des te voordeliger de mezzanine vloer. Gemiddeld bedraagt de terugverdientijd van een mezzanine vloer twee jaar. Vaak ligt het al rond de 16 maanden. In vergelijking met een verhuizing of verbouwing is dit dus veel aantrekkelijker.

Bezoek de website

Nolte is specialist in het ontwerpen, maken, plaatsen en monteren van mezzanine vloeren. U kunt uw mezzanine vloer volledig af laten stemmen op uw persoonlijke voorkeuren. Vertel uw wensen en er wordt een mezzanine vloer volledig op maat voor u gemaakt. Nolte is specialist in maatwerk voor iedere klant. Wilt u meer informatie over de mezzanine vloer kosten van Nolte? Neem eens een kijkje op de website.

https://www.mezzanine.nl/