STM key
Image default
Offers

Maak jij al optimaal gebruik van online marketing?

Ieder bedrijf is altijd op zoek naar de gouden formule, dat laatste zetje naar het ultieme succes. In die zoektocht is online marketing een steeds grotere rol gaan spelen en dat zal het ook blijven doen. Een groot deel van ons leven speelt zich immers online af, we struinen dagelijks door onze social mediafeeds, wenden ons tot Google als we iets willen weten en bestellen meer dan ooit online. Maar hoe zorg je nou dat je als bedrijf opvalt tussen duizenden concurrenten? Een gedegen online marketing strategie kan hier een sleutelrol vervullen.  

SEO en SEA
Als je een website en/of webshop hebt ken je deze afkortingen ongetwijfeld: SEO en SEA. Oftewel Search Engine Optimization en Search Engine Advertising. Deze online strategieën zorgen ervoor dat jouw website hoog in de zoekresultaten voorkomt bij de voor jou relevante zoektermen. Bij SEO gebeurt dit door jouw website zo in te richten dat het je stijgt in de ranking van Google. Dit doe je door bijvoorbeeld de juiste zoekwoorden in de teksten op je site te gebruiken, maar ook door te zorgen voor links van andere websites naar de jouwe. Bij SEA is het wat meer straight forward, dit is een manier van adverteren in Google. Daarbij wordt jouw advertentie getoond bovenaan de zoekresultaten bij de door jou aangegeven zoektermen. Dit levert meer websitebezoekers en meer conversie op en de resultaten zijn bovendien goed te monitoren.  

Een eenduidige online marketing strategie
Voor sommige bedrijven is online marketing alle marketing die ze doen, voor andere bedrijven is het onderdeel van een groter geheel. Maar in beide gevallen is het belangrijk er een goede strategie op na te houden. Doe goed (voor)onderzoek, stel duidelijke doelen, bepaal budgetten en misschien wel het belangrijkste: benut de kennis. Als je die kennis niet zelf in huis hebt, is er gelukkig genoeg hulp te vinden van online marketingbureaus. 

Hulp nodig?
Heb jij die kennis niet in huis, of kun je wel een helpende hand gebruiken? Dan zijn er zoals gezegd veel online marketingbureaus te vinden die je graag verder helpen. Een voorbeeld van zo’n bureau is Traffic Today uit Deventer. Dit snelgroeiende bureau heeft veel kennis en ervaring in huis op het gebied van online marketing, of het nou gaat om SEO en SEA of social media en e-mailmarketing. 

 

https://www.traffictoday.nl/