Stmkey
0

Luiertassen

Jut en Juul heeft alle producten voor baby’s, maar ook voor moeders. Zo zijn er vele luiertassen en verzorgingstassen te vinden. Alle luiertassen zijn met zorg samengesteld en ontworpen. Hierdoor hebben moeders alles wat ze nodig hebben om te kunnen genieten van de kraamtijd.

 

Luitertas rugzakken of toch van leer?

Er zijn verschillende typen luiertassen. Er zijn luiertas rugzakken, maar ook draagtassen. Zo kun je het type uitkiezen dat bij je past. Als je veel onderweg bent zijn luiertas rugzakken misschien handiger. Deze kun je lekker makkelijk op je rug doen, zodat je beide handen vrij hebt. Hierdoor ben je erg flexibel. Je kan ook gaan voor een luiertas van leer. Naast dat een luiertas van leer erg lang meegaat, ziet het er ook nog eens stoer uit. Voor ieder zijn er dus geschikte luiertassen.

 

Moederboeken

Naast dat er vele luiertassen en verzorgingstassen in het assortiment zitten, die een moeder nodig zou kunnen hebben, biedt Jut en Juul ook vele boeken aan. Zo zijn er boeken met tips voor tijdens de zwangerschap, maar ook met advies over baby’s, peuters en kleuters. Hierdoor kunnen aanstaande moeders zich optimaal voorbereiden op het moederschap en zich ook na de bevalling blijven ontwikkelen. Naast hulpboeken zijn er ook leuke boekjes, waarin de moeder kan schrijven. Zo kun je alle ontwikkelingen van je baby makkelijk bijhouden en leuke aandenkens voor later creëren.

 

Bekijk alle luiertassen en luiertas aanbiedingen!

Jut en Juul heeft regelmatig luiertas aanbiedingen met fikse kortingen. Bij de luiertas aanbiedingen worden de tassen voor een goedkoop prijsje aangeboden, zodat iedereen de kans heeft om hippe luiertas rugzakken of een luiertas van leer te kopen. De modellen zien er zo goed uit, dat het amper nog opvalt dat ze voor luiers bedoelt zijn. Hierdoor kun je ze ook gebruiken, als je met vriendinnen op stap bent zonder je baby. Bekijk dus snel alle luiertassen en verzorgingstassen van Jut en Juul!

 

https://www.jutenjuul.nl/