STM key
Image default
Shopping / Home and Garden

LED verlichting voor veranda en terras

Veranda of terras verlichting moet niet over het hoofd worden gezien, omdat dit gemak en stijl toevoegt aan uw buitenleven voor een relatief lage prijs. Bovendien zijn led lichtlampen met laag voltage perfect voor de klussers onder ons. Deze zijn veilig te installeren en om te gebruiken ook in de buurt van jonge kinderen of huisdieren.

 

Een terras of veranda creëert een gebied dat deel uitmaakt van uw leefruimte en op een zomeravond kan het zeer romantisch, comfortabel en vooral aangenaam zijn.

Een zorgvuldige planning is de sleutel tot een goed ontwerp. U moet het gebied in detail bekijken en de verlichting per functie kiezen.

 

Terras of veranda lampen kunnen worden onderverdeeld in verschillende categorieën. Veel verkeerszones zoals trappen of wegen moeten goed worden verlicht voor de veiligheid. Licht voor activiteiten zoals dineren, barbecues of gewoon om te zien hoeveel Gin in de Gin Tonic zit.

 

Sfeerverlichting met LED

 

Spots die in de vloer van het terras zijn ingebouwd, zullen weinig verlichting voor het gebied bieden wanneer het licht recht omhoog gaat. Het is extreem aantrekkelijk en moet niet over het hoofd worden gezien, omdat het de broodnodige sfeerverlichting zal bieden.

 

Terras of veranda verlichting kunnen worden verzonken in leuningpalen en treden waar ze een zeer aantrekkelijke lichtbron op de begane grond kunnen bieden, waardoor veiligheid en sfeer aan het gebied wordt toegevoegd. Overweeg een afzonderlijk geschakeld hoger licht op of rond het kook- of barbecuegebied. Dit maakt het gebied veiliger om te gebruiken bij het koken van worstjes en hamburgers, terwijl u de optie heeft om het zelfstandig aan en uit te zetten.

 

Vermijd overbelichting van het gebied, omdat het er grimmig en hard kan uitzien. Als u een niveau wilt verhogen, is het veel beter om een ​​secundaire bron te gebruiken, zoals verborgen verlichting van laag niveau die schijnen door struiken, bomen of andere planten van onderaf. Hierdoor ontstaan ​​prachtige diffuus licht rondom het terras.

 

Als u zorgvuldig plant kunnen de effecten adembenemend zijn en kan uw terras echt een juweel worden.