STM key
Image default
Shopping / Home and Garden

Last van tocht? In een paar klikken opgelost!

Na een werkdag het welbekende huis inlopen. Het voelt als thuiskomen. Toch is er altijd ruimte voor verbetering; een extra lakje verf op zolder, de vloer die verschuift of de tocht door het huis.

Er zijn vele mogelijkheden om het huis te vergroten in waarde. Veel problemen zijn in een handomdraai op te lossen, vaak is het een kwestie van enkele aankopen en wat doorzettingsvermogen. De tocht tegengaan, is helaas niet zo gemakkelijk zelf op te lossen. Hieronder staat meer informatie over de voordelen van nieuwe kozijnen kopen en verdere toelichting.

Kozijnen

Een kozijn is een frame van een deur of raam, waar het glas zich in bevindt. De kozijnen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, de welbekende materialen zijn kunststof, aluminium en hout.

Voordelen

Een van de grootste voordelen van de aanschaf van een houten kozijn is het onderhoud. Nieuwe, houten kozijnen hebben minder onderhoud nodig dan de frames met oud hout. Na verloop van tijd, vaak eens in de 5 tot 10 jaar, moeten de kozijnen worden voorzien van een nieuwe verflaag. Daarnaast bindt aanwezig vuil zich sneller aan hout dan aan andere materialen. Door de aanschaf van een nieuw kozijn zal de prijs in onderhoud drastisch afnemen.

Het volgende voordeel geldt voor alle materialen; het energieverbruik zal merkbaar dalen. Een nieuw kozijn zal uiteraard voor de nodige isolatie zorgen. Na enkele jaren zal de kwaliteit minder worden, waardoor ook de isolatie verminderd en de energiekosten zullen toenemen.

Tegenwoordig is het mogelijk een eigen ideale indeling te ontwerpen. Een kozijn op maat maken of het kozijn laten beschikken over tripleglas, het is allemaal mogelijk. In een paar klikken kan het gewenste kozijn werkelijkheid worden.

http://directeenkozijn.nl