STM key
Image default
Shopping / Home and Garden

Kunstgras voor tuin, balkon of terras.

Kunstgras voor tuin, balkon of terras.

 

Kunstgras Direct is uw dealer in kunstgras voor tuin, balkon of terras.

Wij verkopen topmerken zoals Edell Grass, Europe Grass maar ook onze eigen merk. De kunstgras soorten van onze eigen merk zijn altijd scherp geprijsd. De rollen hebben een standaard breedte van 2 en 4 meter, de lengte bepaalt u uiteraard zelf. Wij snijden uw kunstgras op de gewenste lengte voor u af.

 

Voordelen van kunstgras

Kunstgras biedt vele voordelen! U hoeft de grasmaaier nooit meer te gebruiken, na het werken lekker genieten en niet meer aan het werk in de tuin. In de toekomst komen er steeds meer warmere periodes vooral in de zomer, echt gras zou snel dood zijn als u de sproeier niet de hele dag aan heeft staan, dat probleem heeft kunstgras natuurlijk niet. Uw grasmat zal altijd groen blijven.

Kunstgras lijkt ook steeds meer op echt gras, de soorten zijn de laatste jaren sterk veranderd, waardoor het optisch steeds echter lijkt. Dit niet in de laatse plaats door de toevoeging van een mosdraad.

 

Locatie van uw grasmat

Bij ons vindt u meerdere soorten gras. U kunt bij ons op merk selecteren en op soort. Kunstgras voor in de tuin, kunstgras voor op het balkon, kunstgras voor op terras en budget kunstgras.

 

Kunstgras voor in de tuin

 

Kunstgras is er in vele soorten en kleurtinten. Uiteraard is de kleurkeuze een kwestie van persoonlijke smaak, ga je voor een donkere of een lichtere groen tint. De wat hogere poolhoogtes zijn het meest geschikt voor in de tuin. Het mooiste is als u de pool goed omhoog veegt en dat het zo wordt gelegd, dat er tegen de pool in wordt gekeken. Dan komt het kunstgras het best tot zijn recht. Bij de hogere soorten vanaf 30/35 mm raden wij wel aan om instrooizand te gebruiken, dan blijft de pool het langst recht op staan.

 

Kunstgras voor op balkon

 

De kortpolige kunstgras soorten zijn uitermate geschikt voor op het balkon. Uiteraard zijn de hogere poolhoogtes ook hier wel toepasbaar, maar op een intensief belopen balkon, zal de pool wat sneller pletten. Dat effect zal bij kortpolig kunstgras wat minder zijn en daardoor optisch gezien wellicht wat mooier zijn.

 

Budget kunstgras 

Wilt u liever niet teveel geld uitgeven aan uw grasmat, dan hebben wij natuurlijk ook onze budget kunstgras soorten.

 

Verzending

 

Kunstgras bestellingen boven de €100,- worden gratis verzonden, wij leveren door heel Nederland en Belgie. Bezoekt u ook eens onze showtuinen in Wolvega.

 

Vraag vandaag nog uw gratis staal aan!

https://www.kunstgrasdirect.nl/

Gerelateerde artikelen

Gebruik raambomen voor een veilige afsluiting

Laminaat gratis gelegd

Woningontruiming uitbesteden