STM key
Image default
Shopping / Home and Garden

Kunstgras op balkon of dak

Kunstgras op balkon of dak

Ben je je betonnen balkon helemaal zat, of heb je een plat dak met veel ruimte, maar nodigt de grauwe dakbedekking nou niet direct uit tot een middagje recreëren? Denk dan eens aan het plaatsen van kunstgras. Dat is fijn aan de voeten en fleurt de boel direct een beetje op. Bekijk bijvoorbeeld eens wat een kunstgrasexpert als Vario voor je kan doen.

Van grauw balkon naar groene oase

Word je telkens als je je balkon opstapt overvallen door een mineurstemming, omdat je alleen maar grijs, grijs en nog eens grijs ziet? Of heb je op je dak zeeën van ruimte, maar nodigt het nog niet echt uit tot zitten? In de stad buiten een beetje een prettige leefomgeving creëren is vaak erg lastig. Kunstgras kan uitkomst bieden. Dit type gras kan je natuurlijk op maat bestellen, en valt daarom zelfs op het kleinste balkon te plaatsen. Alleen al de groene kleur doet wonderen voor de gemoedstoestand, en dan is kunstgras ook nog eens supergemakkelijk te onderhouden.

Voordelen kunstgras

Anders dan regulier gras hoef je kunstgras niet te maaien of ervoor te zorgen dat de sprietjes genoeg water krijgen. En toch ziet het er even mooi, en misschien zelfs nog groener uit dan echte begroeiing. Kortom: alle lusten, niet de lasten. Ook voor allergieën hoef je niet bang te zijn wanneer je gebruikmaakt van kunstgras. Geen graspollen betekent geen jeukende ogen en niesbuien. Vanwege het zachte materiaal is het bovendien een ideaal speelterrein voor huisdieren en kinderen. Maar het grootste voordeel is misschien wel dat een kunstgrasveldje altijd groen is, en dat u daar zelf helemaal niets voor hoeft te doen.

Een tuin of speelveld

Zeker voor een balkon is kunstgras een ideale oplossing. Voor je het weet heb je een heerlijk tuintje voor jezelf gecreëerd, ook al woon je 15 hoog, midden in de stad. Breid je kunstgrasveld uit met leuke planten en een rieten tuinsetje en je waant je op vakantie. Ook van een grauw dak maar je binnen no time een gezellige, natuurlijke omgeving waar het prima toeven is. Je kan er een uitgebreide loungeplek van maken, maar ook bijvoorbeeld ene klein speelveldje aanleggen. Of gewoon een zonneweide zonder al teveel poespas. De keuze is aan jou. Zeker is dat je met kunstgras heel gemakkelijk je grijze beton-buiten omtovert tot een groene plek waar je graag bent

https://vario-kunstgras.nl/

Gerelateerde artikelen

Nooit meer koude voeten dankzij goede isolatie

Online deurmat of buitenmat kopen

Wanneer heb je opslagruimte Diemen nodig?