STM key
Image default
Shopping / Home and Garden

Koop uw muggenlamp gemakkelijk online!

Heeft u last van muggen? Dan is een muggenlamp echt een ideale oplossing. Wist u dat muggen helemaal niet af komen op het licht maar op koolstofdioxide, wat wij als mens uitademen? Daarom heeft u er meestal ’s nachts last van. Wanneer we rustiger worden en gaan slapen ademen we rustiger uit en komt daar meer koolstofdioxide bij vrij. U kunt daarom beter een muggenlamp aanschaffen die dit stofje ook nog eens uitscheidt. De mug wordt opgevangen in de lamp en kan er niet meer uit. Dat heeft een groot voordeel omdat juist het geluid dat de mug maakt als ontzettend vervelend wordt ervaren. Het geluid van een mug komt doordat de mug heel erg snel vliegt en met z’n kleine vleugeltjes heen en weer klapt. De vleugels maken dat geluid waardoor heel veel mensen niet kunnen slapen wanneer er zich één of meerdere muggen in de slaapkamer bevinden.

Wat doet een muggenlamp?

Met een professionele muggenlamp bent u snel van die irritante beestjes af. Ze voelen zich erg aangetrokken door de koolstofdioxide. Daarom is het wel echt interessant om zo’n muggenlamp aan te schaffen. Deze zijn te verkrijgen in een webwinkel van een ongediertebestrijder. Zij zijn dagelijks werkzaam in de omgeving van Delden om de buurt ongediertevrij te houden. Het mooie aan het bedrijf is dat zij eerst een oplossing bedenken om de dieren te weren. Bij muggen kan dat eigenlijk niet, omdat ze meestal ook niet echt afgeschrikt kunnen worden door bijvoorbeeld een citronella kaars. Deze helpt wel een beetje, maar niet echt heel erg veel. Ook zijn er verschillende sticks waar mensen zich mee in kunnen smeren. Dit heeft een zeer vieze geur en smaak voor de mug, maar u blijft dan wel hinder van de mug hebben. Want u voorkomt nog niet dat ze in uw slaapkamer komen.

Groot formaat muggenlampen

Op de markt zijn ook grotere muggenlampen te verkrijgen. Deze zijn speciaal voor op het terras, omdat hier ook meestal erg veel muggen zijn ’s avonds. Bij warm weer zit iedereen natuurlijk met blote benen op het terras en dan kan er met een muggenlamp worden voorkomen dat u helemaal wordt lek geprikt. Dus ook voor grotere gelegenheden kan één van de muggenlampen die u bij deze ongediertebestrijder in de webwinkel kunt vinden besteld worden. Meestal heeft u deze binnen 24 tot 48 in huis. Daarvoor moet de muggenlamp natuurlijk wel op voorraad zijn. Kijk daarom even goed of het door u gewenste product er is!

http://ongediertemiddelen.nl/muggenlamp/