STM key
Image default
Shopping / Home and Garden

Keuco Edition 400: badkamerdesign op 1001 manieren

Met de Edition 400 is Keuco richtinggevend binnen de moderne badkamerinrichting. Het badkamer inrichtingsconcept beoogt met zijn sterke design een hoge mate aan individualisering. Alle producten uit de Edition 400 serie, variërend van badkamermeubelen en wastafels tot kranen en de Keuco accessoires voor badkamer en toilet tot spiegelkasten en lichtspiegels, strelen het oog met hun unieke fijne en tegelijkertijd sculpturale vormentaal. Talloze combinatiemogelijkheden, kleuren en materialen bieden een ruim aanbod voor intelligente, ruimtelijke inrichting. Nuttige functies zorgen voor orde en comfort in de badkamer en creëren een unieke sfeer. Onderscheiden met het kwaliteitslabel „Design Plus“ verlegt de Keuco Edition 400 – ontworpen door het ontwerpbureau Tesseraux + Partner, Potsdam (Duitsland) – de grenzen voor de badkamers van de toekomst.

De passie van Keuco maakt het verschil in de badkamer

Keuco Edition 400 is een badkamerconcept dat dromen doet uitkomen. Het hart van de Edition 400 is het exclusieve badkamermeubel met wastafel en wastafelonderbouw, op verzoek aangeboden als op maat gesneden oplossing met wastafelblad en modulaire onderbouwkasten of eenvoudig combineerbare zijbladen. Naast een ruim aanbod aan meubelen in trendy kleuren en oppervlakken in structuurlak, hoogglanslak of echt houtfineer staan er talrijke keramische wastafels in de meest uiteenlopende vormen en maten ter beschikking. Een goed beeld van alle mogelijkheden ontstaan met de 3D badkamer ontwerpen van Sani-bouw waar in 360° veelal ook de badkameraccessoires van Keuco in opgenomen zijn. Hiermee ontstaat een perfect beeld van de toegevoegde waarde in het badkamerontwerp.

Designvormen met accessoires voor in de badkamer

De Keuco spiegelkasten en lichtspiegels van de Edition 400 vormen een innovatieve highlight: de energiezuinige LED-verlichting is niet alleen dimbaar, maar bovendien is de lichtkleur traploos in te stellen – van helder wit daglicht tot warm wit licht. De lichtspiegel is voorzien van een sensorgestuurde spiegelverwarming die voor een aanslagvrije spiegel zorgt. Opvallend fijn en sierlijk trekken de kranen en accessoires van de Edition 400 de aandacht. Ieder product lijkt op een uniek beeldhouwwerk. Zachte, organische vormen gaan harmonisch samen met rechtlijnige contouren en strelen het oog met hun tengere elegantie. De bekende uitmuntende afwerking en perfecte chroomoppervlakken van Keuco zijn een optisch genot voor veeleisende esthetici.