Stmkey
0

Kartonnen dozen: het beste verpakkingsmateriaal

Zijn kartonnen dozen echt het beste verpakkingsmateriaal? Het is duidelijk dat ze populair zijn, maar waarom precies?

Elk bedrijf, groot of klein, vindt het belangrijk dat de producten die ze vervoeren goed beschermd zijn. Het is niet alleen belangrijk dat zij de artikelen verpakken in een goede verpakking om schade te voorkomen, maar er zijn ook een heleboel andere overwegingen om over na te denken. Aspecten van de verpakking die u kunt overwegen zou kunnen zijn: het milieu, esthetische kwaliteiten, bruikbaarheid en gemak van vervoer.

Hieronder enkele reden waarom kartonnen dozen consequent gezien wordt als een uitstekend verpakkingsmateriaal.

Karton is om vijf redenen het beste verpakkingsmateriaal

1.     Ideale branding

Terwijl gewoon karton op zichzelf al een effectief verpakkingsdesign kan zijn, kunnen de kartonnen dozen van de Dozenhal eenvoudig worden getransformeerd door kleur, vorm en branding door het toevoegen van een logo bijvoorbeeld. Met kleuren en logo’s kan karton snel worden omgevormd van saaie verpakking tot levendige en spannende bescherming die uw merk gemakkelijk herkenbaar maakt. Beschouw karton als een blanco doek, waarop u uw tekst en afbeeldingen kunt converteren om uw producten uit de schappen te laten vliegen.

2.     Recyclebaar

Een ander groot voordeel van kartonnen dozen is dat ze recyclebaar zijn. Voor de consumenten brengt dit veel voordelen met zich mee, aangezien het gemakkelijk te verwijderen is en er geen speciale behandeling voor nodig is. De meeste gemeenten halen oud papier op via hun recyclingprogramma.

3.     Vervoerskosten verlagen

Kartonnen dozen zijn licht van gewicht. Dat betekent dat de verpakking niet te veel bijdraagt aan het gewicht van het product als geheel. Met een lichtere verpakking, maakt het producten gemakkelijker te vervoeren en meer kosteneffectief waardoor u op brandstof bespaart wanneer u bespaart op gewicht. Door te besparen op brandstof kunnen uw transportkosten aanzienlijk worden verlaagd.

4.     Rendabel

Vergeleken met veel andere verpakkingsproducten zijn kartonnen dozen voor allerlei bedrijven een uiterst haalbare optie. Karton wordt als bijzonder goedkoop beschouwd in vergelijking met duurdere verpakkingsoplossingen zoals plastic. Door kartonnen dozen bij de Dozenhal in grote hoeveelheden te bestellen, bespaart u vaak aanzienlijk op uw verpakkingskosten. Omdat kartonnen verpakkingen meestal plat worden geleverd, kunt u ook in bulk bestellen, maar heeft u toch de ruimte om het op te slaan.

Kartonnen dozen uitstekende keuze voor uw verpakkingsoplossing

Als u op zoek bent naar het perfecte kartonnen dozen voor uw verpakkingsbehoeften, maak dan een afspraak met de professionals van de Dozenhal. Zij helpen u aan een innovatieve verpakkingsoplossing die aan al uw behoeften voldoet.