STM key
Image default
Shopping / Home and Garden

Inbouw led spots voor in uw plafond mooi en energie besparend

Veel mensen steken nogal wat tijd en energie in hun woonkamer om het gezellig en comfortabel te maken, een logische gedachte want de woonkamer is vaak een verblijf waar mensen vele uren doorbrengen.

Er word flink geïnvesteerd in kasten, bankstellen tafels enzovoort. Waar men echter vaak pas in een later stadium aan denkt is de verlichting en daar komt nu juist nog wel het een en ander bij kijken. Het is namelijk erg belangrijk om een goed lichtplan te maken en goed na te denken over de soort verlichting die u wilt gaan gebruiken en waar welke lamp geplaatst moet gaan worden een flinke klus dus.

Het is erg eenvoudig om led inbouwspots in uw plafond te monteren.

Led inbouwspots zijn erg gemakkelijk te plaatsen en geven veel comfort. Natuurlijk kan het wel iets meer werk zijn om inbouw led spots in uw plafond te plaatsen dan een schemerlamp op een kastje te plaatsen. U moet echter een paar kabels verleggen en een aantal gaten op de juiste plek gaan boren.

Mooie led inbouwspots afgwerkt in een koof in het plafond van een woonkamer, geen kabel is meer zichtbaar.

Al met zult u dus wel een paar uurtjes druk zijn als u alles zelf wilt gaan doen maar dan bent u ook definitief klaar. Bij het plaatsen van losse verlichting in uw woonkamer is het nadeel dat de kabels altijd zichtbaar zijn en storend in de weg zitten. Bij led inbouwspots heeft u daar natuurlijk in het geheel geen last van. Alle kabels inclusief de bijbehorende transformator komen in uw koof of op het plafond te liggen.

Mooi afgewerkt in uw plafond of koof.

Als de led spots eer keer op hun plek hangen heeft u er geen omkijken meer naar. Het voordeel van de inbouwspots is dat u de kabels niet ziet en dat de inbouw led spots volledig geïntegreerd zijn in het plafond. Ze vallen als het ware in uw plafond en wat zichtbaar blijft is de voorkant van een prachtig mooie design spot waar u alle kanten mee op kunt zeker als u voor de dimbare versie heeft gekozen.

Het is handig dat u de lens van de inbouwspots kunt kantelen

Besluit u bijvoorbeeld om de led inbouwspots langs de gehele rand van uw woonkamer te plaatsen dan is het mogelijk om de kop van de inbouwspots led te veranderen van richting zodat u de lichtstraal de richting op kunt sturen die u zelf wilt, zo kunt u bepaalde plekken of objecten in uw woonkamer beter uit lichten.

Energie zuinig en multi functioneel

Een ander groot voordeel van led inbouwspots is dat ze veel minder energie gebruiken dan uw huidige verlichting of halogeen spots. Een led inbouwspot van 3 watt uit onze web winkel is vergelijkbaar met een halogeen spot van ongeveer 50 watt, een flink verschil dus. Houd u er ook rekening mee dat u in de meeste gevallen veel meer van deze spots in huis heeft hangen. U kunt de energie besparing van 47 watt per led inbouwspots dus keer het aantal spots dat u in uw woning heeft hangen. Op deze manier zult u zien dat de investering van de inbouwspots het meer dan waard is en dat u deze razendsnel heeft terug verdient.


https://www.ledinbouwspotsleds.nl/