STM key
Image default
Shopping / Home and Garden

Hoveniersbedrijf van de Kraats verzorgt het ontwerp, de aanleg en het onderhoud

Hoveniersbedrijf van de Kraats gelegen in Scherpenzeel verzorgt al jarenlang het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen. Zowel particuliere tuinen als bedrijfstuinen grijpen wij met beiden handen aan. In 2000 hebben Jan van de Kraats en José van den Brandhof het hoveniersbedrijf opgericht en is het in de loop der jaren uitgegroeid tot een goedlopend bedrijf met vakkundige medewerkers. Met echte passie pakken wij iedere klus aan en ronden deze naar behoren af. Van straatwerk tot verlichting tot graszoden in combinatie met de juiste beplanting zorgen wij ervoor dat heerlijk kunt ontspannen in uw tuin met familie en vrienden. 

Hoveniersbedrijf van de Kraats stelt uw wensen voorop

Voor hoveniersbedrijf van de Kraats is niets te gek en te veel. Wij pakken alles aan en weten iedere keer weer iets moois te creëren, volledig naar de wensen van onze klanten. Een strakke of een sfeervolle tuin, een tuin waar veel vlinders en bijen op af komen of een duurzame tuin. Hierbij houden wij rekening met de keuze van tegels, aanleg van een vijver, verlichting, vogelhuisjes, schuttingen en noem het allemaal maar op. Ook houden wij rekening met goede afwatering. Na een flinke regenbui is het belangrijk dat uw tuin niet overstroomt, maar dat het water wegloopt. Hierbij kunt u ook nog nadenken over de opvang van regenwater. Het water wat u opvangt is later bruikbaar voor uw planten of gazon. Goed voor uw portemonnee én het milieu! 

Van de Kraats is de hovenier ´Waar kwaliteit z´n plek kent´

Wij vinden het belangrijk dat kwaliteit voorop staat. Wij maken gebruik van producten die een bewezen hoge kwaliteit hebben. Het moet over tientallen jaren nog steeds klasse uitstralen en dat gaat niet met rotzooi. Bovendien maken wij gebruik van modern en gespecialiseerd apparatuur, zodat de klus tot in de puntjes afgerond kan worden. Van de Kraats is de hovenier ‘Waar kwaliteit z’n plek kent.’ Bovendien staat service ook hoog op het lijstje. Wij hebben korte lijnen en maken geen gebruik van een keuzemenu, maar staan u direct te woord. Met ons luisterend oor zijn uw wensen de rode draad in het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin.

Gerelateerde artikelen

Stoffenmarkten van Stoffencircus in Nederland, België en Duitsland

Last van tocht? In een paar klikken opgelost!

Glasschade herstellen