STM key
Image default
Offers

Houten vloeren in allerlei soorten en maten

 

Houten vloeren zijn er in allerlei soorten en maten. Met veel- of juist weinig knoesten en van verschillende soorten hout gemaakt. Bax Houthandel is uw ideale partner op het gebied van houten vloeren, de houten vloeren die wij aanbieden komen namelijk rechtstreeks uit onze eigen fabriek. Hierdoor maken wij geen gebruik van een tussenpersoon en zullen de kosten lager uitvallen dan u zult verwachten. Hierdoor onderscheiden wij ons van onze concurrenten en geniet u ook nog eens van een service die veel persoonlijker is. U kunt ons vinden op vier verschillende plekken in Nederland, ons hoofdkantoor en onze showroom bevinden zich in Barneveld. Voel u welkom om een keertje langs te komen in Barneveld om te zien wat voor prachtvloeren wij u kunnen bieden en waarmee u uw huis nog een stukje mooier kunt maken. Klik hier voor houten vloeren.

 

Een breed assortiment houten vloeren

 

Wij vinden het belangrijk dat u een goede keuze kunt maken uit een van onze houten vloeren. Dat is dan ook de reden dat wij op onze website erg gedetailleerde beschrijvingen van de verschillende vloeren plaatsen. Zo ziet u precies alle voor- en nadelen van de vloeren en kunt u beter een keuze maken uit ons gehele aanbod. Ook bieden wij u de mogelijkheid om langs te komen in onze showroom, u ziet al onze vloeren dan in het echt en dit maakt de keuze voor u waarschijnlijk een stuk makkelijker. Wij bieden veel verschillende soorten houten vloeren aan, van massieve houten vloeren tot parket houten vloeren. Op die manier zit er altijd voor ieder wat wils tussen!

 

Lage prijzen om trots op te zijn

 

Onze prijzen zijn erg laag en dat is zeker iets waar wij erg trots op zijn. Zo heeft u al Europees eiken extra rustiek met een breedte van 18 centimeter, vanaf slechts €49,95 per m2. Ook zijn onze select rustieke vloeren, OS mix minder knoesten vloeren en onze Robijn OS mix minder knoesten ontzettend scherp geprijsd.

 

Maak gerust een afspraak

 

Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft over een van onze vloeren. Wij helpen u graag verder en kijken graag samen met u naar de beste mogelijkheden voor uw ruimte. Maak ook gerust een afspraak om langs te komen bij onze showroom in Barneveld!