STM key
Image default
Shopping / Home and Garden

Houten bed

Een uniek bed? Een houten bed!

De slaapkamer is een plek waar je je prettig moet voelen. Om goed te slapen, moet alles kloppen. Daarom besteed je veel aandacht aan het interieur. Je bed speelt daarin een belangrijke rol. Natuurlijk kies je voor een goede matras. Dat matras moet echter ook ergens op liggen. Heb je daarvoor wel eens gedacht aan een houten bed? Bij Kok Bedden in Putten vind je een grote collectie.

Een houten bed is een uniek bed 

Hout is een natuurlijk materiaal. Geen boom is gelijk en daardoor is ook geen bed gelijk. De bedden zijn er van hout afkomstig van verschillende soorten bomen. Het geeft je slaapkamer een natuurlijk en landelijk tintje. Om het geheel compleet te maken, kun je je slaapkamer verder inrichten met bijpassende houten meubels. Voor een houten nachtkastje is altijd wel plek naast je houten bed.

Een houten bed kopen

Voor je een bed koopt, wil je het eerst zien. Laat je daarom eens inspireren in de showroom van Kok Bedden. Heb je een mooi bed gezien maar wil je er nog even over nadenken? Dat is geen probleem. Je bestelt het bed gewoon online op een moment dat het jou uitkomt. Kom dus eens kijken in de winkel of op de website en vind jouw droombed van hout.