Stmkey
0

Het immens populaire LEGO Ninjago

Natuurlijk is iedereen bekend met LEGO: een van de grootste speelgoedproducenten ter wereld. Maar wist je ook dat LEGO een razend populaire televisieserie heeft ontwikkeld, waarin ninja’s vechten om de wereld te redden? De serie is een echte rage, en LEGO ondersteunt deze fantasierijke serie met een uitgebreid assortiment bouwpakketten, die je op Happy Bouwstenen kunt vinden. Op die manier kunnen kinderen van alle leeftijden de avonturen die ze op televisie zien, ook nabouwen met echte LEGO-stenen. De sets bevatten poppetjes van de hoofdpersonen, en de snelle racemachines waar ze de avonturen in beleven. Daarmee kunnen geweldige avonturen beleefd worden in de speelkamer: een ideale tijdsbesteding voor creatieve en vindingrijke Ninjago-fans.

Waar gaat LEGO Ninjago over?

LEGO verkent met de Ninjago-serie een Aziatisch thema. Elementen uit oude Japanse en Chinese mythen en sagen worden gecombineerd met een steampunk-sfeer, wat op zeer unieke wijze uitpakt. De zes hoofdpersonages uit de serie – die ieder een element vertegenwoordigen – trainen samen in de eeuwenoude vechttechniek ‘Spinjitzu’ om de wereld te kunnen verdedigen tegen allerlei onheil en rampspoed. Zo zijn er schurkachtige slangenwezens die vanuit het Donkere Eiland een bedreiging voor NInjago vormen, en probeert de slechterik Lord Garmadon alle vijf de mythische ninja-wapens te verzamelen om zo de wereld over te nemen. De ninja’s van Ninjago zijn de enigen die dit kunne voorkomen, en moeten al hun kracht en slimheid gebruiken om de wereld te redden.

Spannende sets van LEGO

Op Happy Bouwstenen vind je een compleet assortiment LEGO Ninjago-producten. Iedere doos heeft een eigen thema, en verwijst naar een spannend moment in de serie. Je kunt achtervolgen naspelen, rondvliegen op draken en vechten met de legendarische ninja-wapens waarin eeuwenoude krachten gebundeld zijn. Iedere set wordt geleverd met de poppetjes van de personages die het avontuur beleven (zowel de ninja’s als de slechteriken), en ook met de voertuigen waarin zij rondreizen. Enkele accessoires (wapens, decoratie) maken het helemaal af. Door sets in elkaar te zetten en afleveringen te herbeleven, maar ook door sets te combineren en je eigen verhaal te verzinnen, beleef je de mooiste Ninjago-avonturen. Met leuke extra’s, zoals de mogelijkheid om zelf Spinjitzu te spelen, zijn de LEGO-sets een hit bij jong en oud.

Blijven combineren met LEGO

Het Deense speelgoed is natuurlijk vooral groot geworden doordat het spel eigenlijk nooit af is. Door te bouwen en te herbouwen kun je steeds blijven spelen. De sets van LEGO Ninjago vormen hier geen uitzondering op. Voor iedere leeftijdsklasse kun je op Happy Bouwstenen een mooie set vinden, die je volgens de instructies in elkaar kunt zetten. Maar prikkelt het ninja-thema je eigen fantasie, dan kun je ook de vrijheid nemen om je eigen verhaal te beleven. LEGO ondersteunt dat door alle sets compatibel te maken en door middel van slimme modulaire bouwprojecten te ontwerpen, die mooi op elkaar aansluiten. Breid je collectie steeds verder uit, en creëer je eigen fantasiewereld in ninja-thema: zo kun je de mooiste avonturen beleven met je vriendjes en vriendinnetjes, en blijf het spelen met LEGO Ninjago extra lang leuk.