Stmkey
0

Haardstellen zijn echte sfeermakers

Sfeer creëren met haardstellen

Wie echt sfeer in de woonkamer wil creëren, zorgt voor een warm en intiem interieur. Dat kan op verscheidene manieren gerealiseerd worden. Bijvoorbeeld door romantische rode gordijnen voor de ramen te hangen. Of door veel planten en bloemen in de woonkamer neer te zetten. Maar het echte verschil maakt u met een idyllische open haard en, een even belangrijke sfeermaker, een fraaie haardset. Haardstellen horen helemaal bij de haard en zorgen voor extra sfeer in uw huis. Een haardstel bestaat uit een pook, vuurtang, een asblik, een veger of een combinatie van deze onderdelen. Zorg dat u bij de aanschaf van een open haard het uitzoeken van een van de vele mooie haardstellen niet vergeet!

Hoe kunt u haardstellen het beste uitkiezen?

De stijl en het soort haardstel bepaalt u door deze af te stemmen op de rest van uw woonkamer. Natuurlijk moeten haardstellen passen bij hun omgeving, dus bij de uitstraling van uw open haard en het soort atmosfeer dat in uw woonkamer hangt. Woont u bijvoorbeeld in een boerderij of historisch pand, dan kiest u natuurlijk voor een haardstel met een landelijke uitstraling of een nostalgisch ontwerp. Een modern en strak interieur in combinatie met een open haard in eigentijdse stijl? Daar past beter een haardstel bij van dat van deze tijd is.

Dé online retailer? AirXLshop.nl!

Als u een aanbieder zoekt waar u eenvoudig online uw haardstel kunt kopen, vaak tegen gereduceerde tarieven, dan moet u eens kijken www.airxlshop.nl. Deze online retailer heeft een groot aanbid aan haardstellen voor aantrekkelijke prijzen. Bekijk hun collectie eens!