STM key
Image default
Shopping / Home and Garden

Geef uw huidige badkamer een make-over

Heb je al jarenlang dezelfde badkamer, en ben je wel een keer toe aan iets nieuws? Doe dan eens online inspiratie op en bekijk de mogelijkheden. Met een aantal kleine aanpassingen kun je je badkamer al een heuse make-over geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een nieuwe spiegel of een nieuw badkamermeubel. Wil je juist je hele badkamer een nieuwe frisse look geven? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om de complete badkamer opnieuw in te richten. In dat geval is het zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan https://www.tizdesign.nl/. Hier vind je tal van mooie design kranen, baden, kasten en meer! Alles wat je nodig hebt voor het herinrichten van je badkamer vind je hier. Daarnaast kun je er ook inspiratie opdoen en verschillende moderne stijlen met elkaar vergelijken. Gaat je voorkeur uit naar een zwevend badkamermeubel met lades, of juist met kastdeuren? Vrijwel alles is mogelijk!

Maatwerk voor uw badkamer

Is de ruimte van jouw badkamer vierkant/rechthoekig? Of heeft het juist een opmerkelijke vorm? In het laatste geval kan het heel lastig zijn om de juiste badkamermeubels te vinden. Dit omdat de standaard afmetingen niet goed passen binnen de ruimte. Gelukkig kun je bij TIZ design terecht voor badkamermeubels op maat. Denk hierbij aan een spiegel die precies past in dat ene hoekje of een wastafel die wat minder breed is dan gemiddeld zodat deze precies past tegen die korte muur.

Doe extra inspiratie op

Ben je er nog niet helemaal uit welke stijl het beste bij jou past? En welke meubels het beste tot z’n recht komen in jouw badkamer? Kom dan eens langs in de showroom en doe inspiratie op. Grote kans dat je hier unieke en nieuwe frisse ideeën opdoet die je kunt toepassen in het design van je eigen badkamer.

Gerelateerde artikelen

What is an oriental lamp?

Loodgieter-apeldoorn.nl voor onderhoud en spoed

Bescherming voor product tijdens verzenden