STM key
Image default
Shopping / Home and Garden

Gebruik raambomen voor een veilige afsluiting

Het is het ergste wat je kan overkomen. Iemand die midden in de nacht je woning binnen dringt en je spullen beschadigd en meeneemt. Als iemand je huis binnendringt voel jij je onveilig en durf je niet meer alleen thuis te zijn. Om ervoor te zorgen dat dit niet mogelijk is moet je ervoor zorgen dat het niet mogelijk is om je huis binnen te komen. Maak gebruik van inbraakpreventie. Door de juiste materialen te gebruiken in huis is het onmogelijk om nog in te breken. Maak dan ook gebruik van raambomen om te voorkomen dat een inbreker met een koevoet je huis binnen dringt. Er zijn zelfs raamboompjes die je op slot kan doen. Allemaal om ervoor te zorgen dat er niemand meer bij je kan inbreken. Er zijn verschillende raambomen in ons assortiment. Voor elke deur is er weer andere slot te gebruiken. Een deur die naar buiten open gaat heeft een andere slot nodig dan een deur die naar binnen open gaat. 

Door raambomen komen inbrekers niet binnen

Je staat er misschien niet bij stil maar het is voor inbrekers niet moeilijk om je huis binnen te dringen. Vooral zonder een raamboom. Een inbreker is dan in een mum van tijd binnen als hij een koevoet gebruikt. Door raamboompjes toe te voegen aan je venster maar je gebruik van een extra slot. Door dit extra slot is het niet meer zo makkelijk om naar binnen te komen. Dit extra slot is dus een kleine investering die je huis een stuk veiliger maakt. Dat is toch een prettig idee. Raamboompjes worden zelfs aanbevolen door het Politie keurmerk veilig wonen. Maak gebruik van dit hulpmiddel met een extra slot. Een inbreker kan met een raamboom zonder extra slot toch nog binnenkomen. Hij maakt dan een gat in het raam en tilt het slot op. 

Ook handig voor balkondeuren 

Veiligheid is belangrijk voor iedereen. Om in je huis te wonen wil je niet dat er ongewenste gasten binnen komen. Helemaal niet als je lekker aan het slapen bent of even niet thuis bent. Het is verschrikkelijk als dit je overkomt. Je voelt je niet meer veilig in huis, je durft niet meer alleen thuis te zijn en je leven verandert drastisch. Wil je niet dat er iemand binnen komt in je huis zorg dan voor de juiste materialen. Waarom moet je hier gebruik van maken?:  • Verbeter de veiligheid van je woning  • Voorkom dat een inbreker je huis binnen komt  • Maak gebruik van inbraak preventie  • Voorkom vervelende situaties  • Verklein de kans dat je spullen worden meegenomen  • Veiligheid is belangrijk voor je

https://www.toplock.nl/raambeslag/raamboompjes